לידיעת המנותבים

• הוסף לסימניות
הצא'ט החדש של ג'מייל לא נתמך למנותבי נתיב וזה רק יוצר בעיות שימו לב לא לעדכן את הצאט לחדש
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, ודווקא עובד לי מעולה,
רק שהוא פשוט מגעיל - הוא מביא את כל האנשי קשר המנויים בג'ימייל - כולל תמונותיהם המכוערות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהחסימה שלך לא כ"כ חזקה, אפשר להשתמש בכרטיס חכם במחשב שלך? כי במנותבים הרגילים אי אפשר מי שחייב הם פותחים לו ומורידים דרגה של סינון
אפשר לחזור לצ'אט הישן ע"י לחיצה על החץ ליד השם שלך בצ'אט והוא יחזיר אותך לישן.

• הוסף לסימניות
לכאורה יש לי את הדרגה השניה בחסימה,
מה זה אומר כרטיס חכם?

• הוסף לסימניות
כרטיס של משרדי ממשלה, חתימה אלקטרונית, זיהוי אלקטרוני,

• הוסף לסימניות
לא אין לי כזה דבר

• הוסף לסימניות
כמעט כל דבר חדש שג'ימייל עושים רק מרגיז, גם השידרוגים של כרום מרגיזים, אני תמיד נשאר בישן עד שכבר אי אפשר.

• הוסף לסימניות
אני שדרגתי וזה כותב לי: משהו לא בסדר. אנחנו מתקשים ליצור קשר עם השרתים שלנו. נמשיך לנסות.
ולא עובד לי הצ'אט וגם אין את החץ כדי לשנות.
אשמח באם משהו יעזור לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1017001:
אני שדרגתי וזה כותב לי: משהו לא בסדר. אנחנו מתקשים ליצור קשר עם השרתים שלנו. נמשיך לנסות.
ולא עובד לי הצ'אט וגם אין את החץ כדי לשנות.
אשמח באם משהו יעזור לי.

יש לפנות לתמיכה של נתיב.
http://forum.enativ.com/viewpost.php?p=85777

• הוסף לסימניות
פוש. אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטית את שם המשתמש שלך בנתיב על מנת שנוכל ליצור איתך קשר כי נראה שיש פגם בחסימה אצלך.

• הוסף לסימניות
ולמה בעצם הצ'אט החדש לא עובד?
כי יש תמונות?? מה שונה בו מהישן?

• הוסף לסימניות
לשי הורן מנתיב:
אני פניתי אליכם כבר לפני שש שעות בצור קשר ואף אחד לא חזר אליי.
איפה השירות של נתיב?

• הוסף לסימניות
נראה לי שדרך הצור קשר עוד לא חזרו אלי אף פעם...

עדיף טלפונית.
אישית, אני שמה על רמקול, וממתינה עד לתשובה.

• הוסף לסימניות
סליחה, במחילה, זו לא צורה...

אני מתענינת גם כן לגבי הצאט- הוא תקוע לגמרי, לא רואים תמונות בכלל אבל אי אפשר לכתוב וזה ממש בעייתי... יש גם בעיה בכתיבת הנמען בהודעה חדשה רגילה. בתחילה החדש דווקא עבד בסדר פתאום נתקע..

מה עושים??

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שכאן הוא המקום להתלונן.

• הוסף לסימניות
אולי טיפלה התבלבלתם. הפורום כאן אינו הכתובת לשאול את צוות נתיב למה משהו חסום או למה לא קיבלת תגובה לפניה. ולו מהעובדה הפשוטה שאין לי כל דרך לדעת מי הוא כותב ההודעה ולאתר את הפניה ולתת תשובה נכונה.
מי שצריך יכול לפנות אלי בהודעה פרטית ואנסה לסייע לו.

• הוסף לסימניות
מנסיון,
פניות אישיות למייל של שי נענו כמעט בכל שעה ביממה,
וכל מה שהוא יכל לעזור לי הוא עזר, אפילו שבכלל לא קשור לנתיב.
ישר כח ענק!
ירבו כמותך בישראל!

• הוסף לסימניות
בנתיים אף אחד לא ענה לי, לא בפרוג ולא באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1017390:
בנתיים אף אחד לא ענה לי, לא בפרוג ולא באישי.

שלחת אליי הודעה פרטית?!
דרך פרוג איני יכול לדעת מה שם המשתמש שלכם בנתיב כדי לדאוג שיחזרו אליכם

• הוסף לסימניות
אני שוב חוזרת על שאלתי- בלי קשר לנתיב או לתלונה-
האם מישהו נתקל בבעיות בצ'אט החדש? וסתם בגימייל החדש שפותח חלון נפרד להודעה חדשה?
זה תקוע אצלי בצורה נוראה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה