חוץ ממסלול מחקה מדד S&P500(בכל המסלולים)
כמה במסלול הזה?חוץ ממסלול מחקה מדד S&P500
לא שאלתיכמה במסלול הזה?
מה אני צריך לעשות כדי גם לקבל את ההטבה הזאת, אני לא בבני יוסףלא שאלתי
אבל לכאורה אפשר להשתמש בפיתרון של העברת מסלול לאחר קבלת דמי הניהול
בתלוש שכר בטבלת ההפרשותאיך אפשר לדעת אם הם הפקידו לי לקרן השתלמות ואיפה זה נמצא?
ממתי ההסכם הזה ולמה לא הציעו לי את זה במגדל?לידיעת המשתתפים
למגדל יש הסכם עם רשת בני יוסף על דמי"נ בקרן השתלמות 0.2 בלבד (בכל המסלולים)
תבקשממתי ההסכם הזה ולמה לא הציעו לי את זה במגדל?
0.5כמה במסלול הזה?
ביקשתי נראה מה יגיבו.תבקש
שום נוסח שום דברביקשתי נראה מה יגיבו.
האם זה גם לדרגה ראשונה?
ובקיצור מישהו יכול להביא את נוסח ההסכם?
השאלה האם גם לבני משפחה יש את הד"נ הללו?שום נוסח שום דבר
תגיד שאתה עובד ברשת בני יוסף /החינוך התורני
אני ניסיתי ולא אושר ליהשאלה האם גם לבני משפחה יש את הד"נ הללו?
האם גם כשאני לא עובד שם?שום נוסח שום דבר
תגיד שאתה עובד ברשת בני יוסף /החינוך התורני
לא.האם גם כשאני לא עובד שם?
האם גם כשאני לא עובד שם?
טכנית לא ? או שהלכתית אסור כי זה גזל ?
גם וגם.טכנית לא ? או שהלכתית אסור כי זה גזל ?
איזה סוכן נותן 0.3 לגמל להשקעהבגמל להשקעה,
כל אחד יכול לקבל 0.3 דרך סוכן ישיר של מגדל
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: העץ הרענן, דוד פרידמן השני, ר ל ועוד 11 משתמשים14 //