למסירה לידיעת הציבור- הידבקות מחצבת באוטובוס 422

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"
ביקשו להזהיר את מי שנסע ביום שישי באוטובוס 422 מירושלים לב"ב, בשעה 1 בצהריים, בנסיעה זו הייתה ילדה בת 4 חולה בחצבת,
ולכן מי שהיה בנסיעה זו צריך להתקשר בהקדם למוקד הרפואי של קופת החולים שלו, ולשאול אותם מה הוא צריך לעשות.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב - 'חלון ההזדמנויות' לטיפול בנוגדנים הוא עד 72 שעות מרגע החשיפה לחיידק. כלומר - בשביל שהטיפול יהיה יעיל הוא צריך להיעשות עד מחר בשעה 1 בצהריים (על פי הנתונים שבהודעה לעיל).

• הוסף לסימניות
לתשומת לב - 'חלון ההזדמנויות' לטיפול בנוגדנים הוא עד 72 שעות מרגע החשיפה לחיידק. כלומר - בשביל שהטיפול יהיה יעיל הוא צריך להיעשות עד מחר בשעה 1 בצהריים (על פי הנתונים שבהודעה לעיל).

לכן כדאי להפיץ כמה שיותר מהר
שכל אחד יעשה השתדלות וישלח לכל רשימת התפוצה שלו
ואי"ה הכול יעבור בשלום
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
כמובן שמי שכבר קיבל חיסון בעבר כפי התקן אז הוא מחוסן מפני הידבקות ואינו צריך להיכנס לחששות

• הוסף לסימניות
ואנא בבקשה לא לעורר היסטריה.
סך הכל מחלת ילדים. ההיסטריה יותר מסוכנת מהמחלה. (למי שיש מחלת רקע זה עלול להיות מסוכן, לא לאדם רגיל).
שיגעו את כל המדינה.
(כבר שמעתי על רופאה שבאה אליה ילדה חולת חצבת, היא רק שמעה 'חצבת', התחילה לצעוק עליה: מה, את רוצה להרוג אותי!... אז למי תבוא הילדה אם לא לרופאה?
ועוד שמעתי על אם ותינוק בן כמה חודשים שהאב חלה בחצבת והאם היתה צריכה לקבל 'נסיוב' בבית החולים, אך לא מצאה מונית שתיקח אותם כיון שהם היו בקרבה עם חולה חצבת!)

• הוסף לסימניות
סך הכל מחלת ילדים. ההיסטריה יותר מסוכנת מהמחלה. (למי שיש מחלת רקע זה עלול להיות מסוכן, לא לאדם רגיל).
שיגעו את כל המדינה.
(כבר שמעתי על רופאה שבאה אליה ילדה חולת חצבת, היא רק שמעה 'חצבת', התחילה לצעוק עליה: מה, את רוצה להרוג אותי!... אז למי תבוא הילדה אם לא לרופאה?
ועוד שמעתי על אם ותינוק בן כמה חודשים שהאב חלה בחצבת והאם היתה צריכה לקבל 'נסיוב' בבית החולים, אך לא מצאה מונית שתיקח אותם כיון שהם היו בקרבה עם חולה חצבת!)
אין גבול לטמטום שאפשר לגרום ע״י תעמולה.

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי: תוך 72 שעות מהחשיפה - אפשר לקבל חיסון.
תוך 6 ימים מהחשיפה אפשר לקבל נוגדנים.
מי שהיה חולה פעם בחצבת או שקבל שני חיסונים - נחשב מחוסן.
מי שקיבל חיסון אחד - מחוסן ב 95 אחוז. דרוש - לפי ההוראות - החיסון השני כדי להגביר את אחוזי החיסון.
בע''ה שתהיה בריאות לכולם.

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שזה אמיתי.
הורים יעלו עם ילדה חולה במחלה מדבקת,
לאוטובוס עמוס אנשים נשים וטף.

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שזה אמיתי.
הורים יעלו עם ילדה חולה במחלה מדבקת,
לאוטובוס עמוס אנשים נשים וטף.

ממש לא קשה להאמין.
לא ידעו שזה חצבת.
(לא יודעת על המקרה הזה ספציפית, יודעת על מקרים דומים בתקופה האחרונה.)

• הוסף לסימניות
המחלה מדבקת כבר ארבעה ימים לפני הופעת הפריחה. רק כשיש פריחה - יודעים שזה חצבת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תבינו,
משרד הבריאות כבר לא משתלט.
המחלה התפרצה,
ונעבור אותה בעז"ה בשלום,
ותפסיקו לשגע אותנו עם כל מיני אזהרות.
לא נכון. השליטה די יפה, והעליה במספר החולים מתונה מאד יחסית לתחילת ההתפרצות.
והאזהרות לא נועדו לשגע מישהו, אלא להפנות אנשים לטיפול נחוץ.

• הוסף לסימניות
לא נכון. השליטה יפה מאד, והעליה במספר החולים מתונה מאד יחסית לתחילת ההתפרצות.
והאזהרות לא נועדו לשגע מישהו, אלא להפנות אנשים לטיפול נחוץ.

מאיפה המידע?
המידע שלי הוא פנימי.
לא אמרתי שיש התפרצות המונית,
אבל יש התפרצות הרבה מעבר למה שמשרד הבריאות מנסה לומר.
והאזהרות, מגיעות כמו שכל/משטרה.
אחרי שנגמר הארוע.

• הוסף לסימניות
1. אני אכן ניזון מנתוני משרד הבריאות, ואין לי באמת יכולת להתווכח. אבל אני מפקפק ביכולת של מישהו שהוא לא משרד ממשלתי לגבש נתונים אלטרנטיביים. לא מאמין שמישהו פה מכיר אישית אלפיים וחמש מאות חולים שזה מה שמשרד הבריאות מדווח עליו.
2. האזהרה במקרה הזה יכלה לשלוח אנשים שזקוקים לכך לקבל אימונוגלובולין, כך שהיא הקדימה את השכל והמשטרה.

• הוסף לסימניות
שיגעו את כל המדינה.

מה את רוצה להגיד??

החצבת בעצמה לא מחלה מאוד מסוכנת לאנשים בריאים(למרות שיכול להיות הסתבכויות).... אם כי היא אינה נעימה כלל וכלל.

אבל בגלל שהיא ככ מדבקת צריך מאוד להזהר ולא להקל ראש.... לא במתן חיסונים ולא בשאר דברים.

אומנם הסיכויים להגרר לסיכון במחלה הזו הם לא מאוד גבוהים פר בנאדם אבל בגלל אחוזי ההדבקות שלה האחוזים עולים בקרב כלל האכלוסיה... ולא לקחם בחשבון חולים מדוכאי חיסון נשים לפני לידה תינוקות וכו...

וכן אנשים פוחדים להדבק.

• הוסף לסימניות
אם נכון הרי זו פצצה מתקתקת. יכול להיות היום בשמונה בחדשות. אני די בספק.

אתה ציני,
אני מדברת ממקום אמיתי.
מי שנחשף לעוולות ולשקרים - זה אלו שכבר מותשים מהמערכת,
ואין להם סבלנות לעורר סערות.
אבל ברור לי שעוד יגיע הרגע לחשיפת השקרים ובלבולי המוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה