דרוש מידע לידיעת הציבור: חלב טרה- חדש?

• הוסף לסימניות
יום שישי קנינו קרטוניות.
פס תכלת מודגש בצד "מהדרין"
היה לי מוזר. עיינתי ו---
בד"ץ איגוד הרבנים.
חדש ימינו כקדם???
מה הפשט? מאימתי? ולמה?
רק על חלב? או כלל מוצריהם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבזמנים של חוסר בחלב, כמו בסוף השבוע האחרון
טרה מוציאים ליין בהכשר איגוד הרבנים

כבר היו דברים מעולם

• הוסף לסימניות
נראה לי שבזמנים של חוסר בחלב, כמו בסוף השבוע האחרון
טרה מוציאים ליין בהכשר איגוד הרבנים

כבר היו דברים מעולם
כשהיו כאלו מקרים הבדץ הוציאו הודעה (אנחנו מקבלים את ההודעות שלהם במייל) והפעם לא.
מוזר.
יש כאלו שזה ממש נפק"מ להם.

• הוסף לסימניות
אם איני טועה, כל השנה אפשר לראות פה ושם גם חלב בהשגחה זאת.

• הוסף לסימניות
על זה נאמר ש-נ-י-ם.
יש כבר מלא זמן חלב של טרה של איגוד הרבנים.

• הוסף לסימניות
לא זוכרת שראיתי שיש חלב של טרה בדץ מאז שאני זוכרת את עצמי זה תמיד היה איגוד הרבנים
רציני????
כבר כמה שים שזה בד"ץ עד"ח, חלב- קרטון ושקיות, חמאה, גבינות, קוטג', מקאות חלב ועוד
5c3238c97292f_1546795209_news_main_gallery.jpg

מתוך ויקפדיה
ביולי 2017 קיבלה טרה את הכשרות המהודרת של "בד"ץ העדה החרדית", שהוא מערכת הכשרות הפרטית הבולטת ביותר בישראל

• הוסף לסימניות
יש גם וגם בגלל המחסור הביאו אצלכם חלב ווסטהים

• הוסף לסימניות
לי זה קרה לאחרונה עם סוכריות לקישוט עוגה
ברמי לוי מונחים על אותו מדף סוכריות מחברה מסויימת
חלק מהקופסאות בהכשר הבד"ץ העדה החרדית
חלק מהן מחפוד
וחלק בהשגחת רבנות עיר מסויימת - לא זוכרת איזו
הייתי בהלם!!!
זה כל כך מטעה!
לימדתי את הילדים שכל דבר, אבל כל דבר שקונים בודקים את ההכשר, גם אם האריזה מוכרת
לאחרונה ראיתי ברמי לוי אברך מחזיק בידיו מטרנה חלבית בלי הכשר, הערתי את תשומת ליבו והוא היה המום
המטרנה מהדרין מונחת שם ממש יחד עם זו שאינה מהדרין
לכו תדעו כמה טועים בזה ה"י

• הוסף לסימניות
לא זוכרת שראיתי שיש חלב של טרה בדץ מאז שאני זוכרת את עצמי זה תמיד היה איגוד הרבנים
טרה קיבלה איגוד הרבנים על המוצרים שלה באותו זמן שהם קיבלו עדה החרדית לפני זה ההכשר היה אגודת ישראל על כל מוצריה ורק כהתחילו ליצר מולר הם הדפיסו רק על המולר גם אגו"י וגם איגוה"ר
כנראה לא שמת לב אני מקוה שאת זוכרת יותר מחמש שנים אחורה
סליחה מראש

• הוסף לסימניות
יש תמיד ליין של חלב גם בהכשר איגוד רבנים רק בגלל המחסור שנוצר בחג הרשתות הזמינו גם את זה להקטין את המחסור

• הוסף לסימניות
בריכוזים החרדיים מביאים בד"ץ העדה החרדית.
אצלנו כל השנה יש רק ווסטהיים. נדיר שמביאים בד"ץ.
אולי היה מחסור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה