לידיעת הציבור, צריך להזמין תור לקרן הוכשטיין

• הוסף לסימניות
זה כתובות המייל שלהם לקביעת תור:
k011022033044
או
tor.keren.h
בג'ימייל

יש לפעול ללפי ההוראות שיתקבלו במייל חוזר.

• הוסף לסימניות
רבותי. אולי מישהו יכול לעזור.
אני מנסה להזמין תור בקרן הוכשטיין בדחיפות, אבל שלחו לי במייל שהתאריך הכי מוקדם
זה רק ב- 30/6/2025 (עוד שלושה שבועות !!!). האם אין שום דרך להקדים זאת??
לא זכור לי שהייתה בעיה כזאת בעבר. תמיד הייתי מגיע בלי תור, ותוך שעה יוצא עם צ'ק ביד. מה קרה??

• הוסף לסימניות
רבותי. אולי מישהו יכול לעזור.
אני מנסה להזמין תור בקרן הוכשטיין בדחיפות, אבל שלחו לי במייל שהתאריך הכי מוקדם
זה רק ב- 30/6/2025 (עוד שלושה שבועות !!!). האם אין שום דרך להקדים זאת??
לא זכור לי שהייתה בעיה כזאת בעבר. תמיד הייתי מגיע בלי תור, ותוך שעה יוצא עם צ'ק ביד. מה קרה??
הם שינו מדיניות, כנראה בגלל עומסים..
כבר לא ניתן להגיע ללא תור
והתאריכים שברשימה שבטופס אילו התאריכים הפנויים

• הוסף לסימניות
אבל אני מוכרח את הכסף בזמן הקרוב בניתי עליהם
אם אני יבוא בלי תור ויגיד שזה דחוף - יש סיכוי שיתנו לי?

• הוסף לסימניות
אבל אני מוכרח את הכסף בזמן הקרוב בניתי עליהם
אם אני יבוא בלי תור ויגיד שזה דחוף - יש סיכוי שיתנו לי?
@אזרח טוב יש לנו תור לשני הקרוב ב16.6
אנחנו כרגע לא צריכים אותו, ויכולים לדחות
תרצה לקחת?
אם כן פנה אלי בפרטי

• הוסף לסימניות
פטור מתור לא תופס תורים מוזמנים, אלא רק במקרים שבהם יש תור המצוי במקום מתן השירות ולא תואם מראש.
זה כמו שתגיע לרופא משפחה ללא תיאום תור, כי יש לך פטור מתור...
נכון,
אבל ספציפית זה לא דוגמא טובה כי החוק מחריג שירות רפואי בפני עצמו, כלומר גם במוקד לילה למשל שאין תורים מראש, או בבית מרקחת - לא עוזר פטור מתור

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו תור מיותר לימים הקרובים?

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאד
השאלה אם לא בוטל עדיין

• הוסף לסימניות
לא הגיבו לי עדיין כנראה שלא בוטל ,
תרשום מייל ל yael7124499 שטרודל גימיל ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה