לידיעת הציבור, צריך להזמין תור לקרן הוכשטיין

• הוסף לסימניות
יש למישהו תור דחוף למחר 21/7/25
לתת לי?
והאם אפשר להעביר תטרו, או שזה רשום ע"ש מישהו מסוים ?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מעונין להחליף תור שיש לנו היום , בתמורה לתור שבוע הבא?

• הוסף לסימניות
יש לנו תור להיום, ובעיה עם הכרטיס, מישהו מעוניין להחליף בתור לשבוע/שבועיים הקרובים?

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים תור בדחיפות, וקיבלנו תור רק לר"ח אלול, אם יש למישהו תור מיותר להעניק לנו נודה מאוד.

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין בתור למחר א' אלול בתמורה לתור בשבוע הבא
נא לחזור למספר 0527178966

• הוסף לסימניות
יש לי תור להיום יום שני, מי שמעונין לקבל את התור שלי
ולתת לי בתמורה את התור שלו בתאריך מאוחר יותר מוזמן להתקשר 052-7669226

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו במקרה תור להיום להחליף איתי?
מקרה חירום ממש.

• הוסף לסימניות
משהו יש תור לשבוע הבא 08/09 להחליף עם תור ל 15/09?
תודה רבה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
איך מגדילים את המסגרת אשראי בכדי לקחת את ההלוואה
ואיפה קובעים תור
תודה מראש לכל העונים והחושבים לענות

• הוסף לסימניות
איך מגדילים את המסגרת אשראי בכדי לקחת את ההלוואה
ואיפה קובעים תור
תודה מראש לכל העונים והחושבים לענות
הגדלת מסגרת אשראי, לפעמים באתר של חברת האשראי לוחצים ויש אופציה אוטומטית, ולפעמים זה מעביר אותך למילוי טופס והצהרות ואסמכתאות על רמת ההכנסות.
אם הכרטיס אשראי הופק ע''י הבנק אז הכתובת היא אתר הבנק
אם הבנק עושה בעיות, תמיד אפשר להנפיק כרטיס חוץ בנקאי באחד מהמועדונים (יש שופרסל רמי לוי) ולקבל מסגרת גבוהה יחסית - אם אין נתוני אשראי גרועים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה