לידיעת התופרות: 5 בורדות ב100 שקל

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביריד הספרים הבינלאומי בבנייני האומה.

• הוסף לסימניות
אני דווקא אשמח לשמוע פרטים על היריד (ולאו דווקא על הבורדות :))

• הוסף לסימניות
מי עוד משתמש בבורדות???
הרבה יותר משתלם ללמוד פעם אחת קורס תדמיתנות - ציור גיזרה, ואת מציירת לבד, ה-כ-ל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;955492:
מי עוד משתמש בבורדות???
הרבה יותר משתלם ללמוד פעם אחת קורס תדמיתנות - ציור גיזרה, ואת מציירת לבד, ה-כ-ל!
מי שמשתמש - משתמש.
מי שרגילה, מי שאין לה כוח לשרטט גזרות, מי שאין לה זמן, מי שאין לה יכולת, מי שסתם מתחשק לה, מי שמעבירה שיעורי תפירה בסיסיים ועוד הרבבבבבבבבבבבבה אנשים. גם פעם יכלו לשרטט גזרות לבד, אבל עובדה שהמגזין הזה פרח ועודו פורח (גילוי נאות - יש לי המוווון בורדות בבית ואני מעדיפה לשרטט את הגזרות לבד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;955492:
מי עוד משתמש בבורדות???

השקעתי ולמדתי תדמיתנות, ובסופו של דבר אני מעדיפה את הבורדות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;955418:
אני דווקא אשמח לשמוע פרטים על היריד (ולאו דווקא על הבורדות :))
טז - כא באדר א

Sunday (February 10th) - 18:00-21:00
Monday - Thursday (February 11th-14th) - 10:00 - 22:00
Friday (February 15th) - 10:00-13:00

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;955666:
מי שמשתמש - משתמש.
מי שרגילה, מי שאין לה כוח לשרטט גזרות, מי שאין לה זמן, מי שאין לה יכולת, מי שסתם מתחשק לה, מי שמעבירה שיעורי תפירה בסיסיים ועוד הרבבבבבבבבבבבבה אנשים. גם פעם יכלו לשרטט גזרות לבד, אבל עובדה שהמגזין הזה פרח ועודו פורח (גילוי נאות - יש לי המוווון בורדות בבית ואני מעדיפה לשרטט את הגזרות לבד).

נכתב ע"י נני5;955675:
השקעתי ולמדתי תדמיתנות, ובסופו של דבר אני מעדיפה את הבורדות...

מקבלת.
כל אחת והגישה שלה, הידע שלה, הנוחיות שלה, ההרגל וכו'
אני ממש לא התחברתי לזה. [ולמדתי מס' שיטות , אבל לא העמקתי כי לא התחברתי]
בסופו של דבר למדתי קורס תדמיתנות של חודשיים, אני יכולה לבנות לבד כל גיזרה וכל בגד.
מבחינת הזמן - זה כמו להוציא גיזרה מבורדה.
10 דק' לבסיס - ואז מוסיפים עוד דוגמאות חיתוכים וכו'

הנוחיות בגזרה מוכנה - הדוגמא - לא צריך לחשוב לבד ולפתח בדמיון. אלא הכל מוכן על מגש של כסף. [חוברת...] אבל מצד שני קשה יותר לשנות דוגמא או גיזרה...

בהצלחה לכל אחת.

• הוסף לסימניות
היום אנחנו ב-12 לחודש
כך שנראה לי שיש טעות בתאריך העברי ומדובר על השבוע,
אני טועה?
ידוע לכם מחיר לכניסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;956017:
היום אנחנו ב-12 לחודש
כך שנראה לי שיש טעות בתאריך העברי ומדובר על השבוע,
אני טועה?
ידוע לכם מחיר לכניסה?
זה באמת התקיים השבוע.
ועדיין יש את מחר.
הכניסה חופשית.
לכל מי שמעוניינת בבורדות ,
מחיר אחת 25 ש"ח, 5 ב100
יש לו את של שנת 2012 - רק מהחודש הרביעי.

בהצלחה
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה