מי שמשתמש - משתמש.נכתב ע"י sh12;955492:מי עוד משתמש בבורדות???
הרבה יותר משתלם ללמוד פעם אחת קורס תדמיתנות - ציור גיזרה, ואת מציירת לבד, ה-כ-ל!
נכתב ע"י sh12;955492:מי עוד משתמש בבורדות???
הרבה יותר משתלם ללמוד פעם אחת קורס תדמיתנות - ציור גיזרה, ואת מציירת לבד, ה-כ-ל!
טז - כא באדר אנכתב ע"י ניקול;955418:אני דווקא אשמח לשמוע פרטים על היריד (ולאו דווקא על הבורדות)
נכתב ע"י GRN;955666:מי שמשתמש - משתמש.
מי שרגילה, מי שאין לה כוח לשרטט גזרות, מי שאין לה זמן, מי שאין לה יכולת, מי שסתם מתחשק לה, מי שמעבירה שיעורי תפירה בסיסיים ועוד הרבבבבבבבבבבבבה אנשים. גם פעם יכלו לשרטט גזרות לבד, אבל עובדה שהמגזין הזה פרח ועודו פורח (גילוי נאות - יש לי המוווון בורדות בבית ואני מעדיפה לשרטט את הגזרות לבד).
נכתב ע"י נני5;955675:השקעתי ולמדתי תדמיתנות, ובסופו של דבר אני מעדיפה את הבורדות...
זה באמת התקיים השבוע.נכתב ע"י riki-v;956017:היום אנחנו ב-12 לחודש
כך שנראה לי שיש טעות בתאריך העברי ומדובר על השבוע,
אני טועה?
ידוע לכם מחיר לכניסה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים