חששות אם זה ילדים בגיל קצת יותר גדול וחלקם אולי מתפרעים וכדו'?.דווקא זה נראה לי הכי פחות קשה..
הילדים עולים, חוגרים אותם...
ומורידים כל אחד בבית שלו...
כך לפחות עם 2 אחים שלי הקטנים...
באיזה ילדי חנ"מ מדובר?חששות אם זה ילדים בגיל קצת יותר גדול וחלקם אולי מתפרעים וכדו'?.
עדיין לא יודע. בקבלה לעבודה מתאימים לפי הרצון של העובד את הגילאים וכו'?באיזה ילדי חנ"מ מדובר?
ליויתי גם הסעה של ילדות רגילות וזה הרבה יותר קשה מחנ"מ
יש בזה משהו,חששות אם זה ילדים בגיל קצת יותר גדול וחלקם אולי מתפרעים וכדו'?.
אני לא יודעת, לא מתמצאת בעבודה בהסעות אפשר לנסות לשאולעדיין לא יודע. בקבלה לעבודה מתאימים לפי הרצון של העובד את הגילאים וכו'?
גם וגם.זה תפקיד שמתאים לגבר או דוקא לאשה?
דוקא ראיתי בעיקר גברים שמלווים גם לגילאים הקטנים
אבל יש גם נשים (יותר לגילאים הקטנים)
שים לב למה שכתבתיבד"כ
כתבתי את זה עלשים לב למה שכתבתי
בדרך כלל...
יש מקרים יוצאי דופן לשני הצדדים
גם ראיתי מלווה (בת) לבנים מעל גיל 13...
זה היה אחרי סיפורים שקרו שם...
לתשומת לב בן שרוצה לעבוד כמלווה צריך אישור מהמשטרה.
אבל בכל אופן כתבתי מהידע שלי במקומות שאני עבדתי...וכל השאר מלוות.
נכון כל מילה !כאמא לילד חינוך מיוחד שנוסע בהסעה מגיל חצי שנה תרשו לי להעיר/ להאיר את תשומת ליבכם- מי שבוחר לעבוד /ללוות ילדים עם צרכים מיוחדים חייב רגש,שכל והכלה חוץ ממחשבה על הכסף!!!
מנסיון מר -שנה שעברה של מלווה שהיה שומר עיניים ולא הסכים לדבר איתי בכלל וכשהיה דברים קריטיים כמו שהילד הקיא וכו' הוא אמר לנהג (החילוני) להגיד לי וכשהילד שלי היה בוכה היה צועק עליו עד שעשינו סטופ ועם כל ההבנה שהוא אברך והוא חייב השלמת הכנסה וכו' וכו' נאלצנו לספר ולעביר את כל המקרים הלאה ויום למחרת היה מלווה אחר!
ל ההבנה שהוא אברך והוא חייב השלמת הכנסה וכו' וכו' נאלצנו לספר ולעביר את כל המקרים הלאה ויום למחרת היה מלווה אחר!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים