נכתב ע"י רות מיכל;987442:לא הקשבתי לזה עדיין, אבל סתם מצחיק אותי לפעמים שחרדים מביאים הוכחות (רווח גם בעיתונות החרדית) למדברי חילוניים ש'הנה, אפילו הוא והוא אמר כך'.כל ריקודי המ יפית לפניהם והענין ש'הנה, תראו כמה החרדיים בסדר' קצת חורה לי.
הוצאת לי את המילים מהפה!נכתב ע"י רות מיכל;987442:ואגב, שמעתי את זה כעת, וכהסברה, זו ההסברה החרדית המצוינת ביותר ששמעתי.
נכתב ע"י רות מיכל;987442:לא הקשבתי לזה עדיין, אבל סתם מצחיק אותי לפעמים שחרדים מביאים הוכחות (רווח גם בעיתונות החרדית) למדברי חילוניים ש'הנה, אפילו הוא והוא אמר כך'.
נכתב ע"י N.O;987571:אמנון - תודה רבה, לא מדובשך ולא מעוקצך...
(שולה, תודה על השיתוף, נהנתי)
נכתב ע"י קליגרף B;987574:איפה העוקץ?........
באמת תהיתי.נכתב ע"י N.O;987776:אמנון לוי לא נולד אתמול... זה לא הדבר הראשון שהוא אומר על חרדים בתקשורת. ואכמ"ל.
נכתב ע"י מי;987801:באמת תהיתי.
אולי הוא חקר את החרדים כל כך הרבה, עד שהוא התחיל להשתכנע
נשמע קצת הזוי.
הוא מדבר גם נגד החרדים וממש לא קצת, זה למה שמעתם את השדרן מופתע.נכתב ע"י N.O;987776:אמנון לוי לא נולד אתמול... זה לא הדבר הראשון שהוא אומר על חרדים בתקשורת. ואכמ"ל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים