ליום הזיכרון - - -

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
איזה קול שפוי ומפתיע!
נראה שאדון דקל בולע את הלשון מרוב כעס ותדהמה (:

• הוסף לסימניות
אני לא אוחזת מדעותיו של אמנון לוי בכל מקרה, ולא של דומיו.
לא זקוקה לאישורים שלהם ולא הולכת לפי גחמותיהם.
ביום שהם יגידו עלינו טובות, כולנו נתמוגג ונלך זקופים מגאוה ואף נביא את דבריו: אתם ראים, אפילו אמנון לוי אומר שאנחנו לא כאלו גרועים.
וביום שהוא יגיד נגדינו אז נתלהם, נלך שפופים ועצבנים, ונגיד: לא נכון, אנחנו לא ממש כאלו, עובדה שיש לנו גם גמחים בציבור החרדי ובלה בלה בלה.
לא מדובשם ולא מעוקצם, ולא הם יתנו לי את האישורים אם אני טובה או לא. לא זקוקה להם כדי לדעת זאת.
אם הציבור החילוני לא היה מקנא בנו, אז לא היה לו אכפת מאתנו והוא לא היה מנסה לכפות עלינו כל הזמן דברים.
מה אכפת לו מאתנו? מה גרוע לו שהילד שלי לא ידע אנגלית?העיקר הילד שלו יודע, מה אכפת לו ממני?
אפילו באגודת הלל (חוזרים בשאלה) מסבירים כי הציבור החרדי מנסה כל השנים להתבדל מהחברה החילונית. וזה נכון! וזה מה שאכפת להם! שאנחנו מתבדלים מהם ולא רוצים אותם.
אז שלא יצטטו לי מה החילוניים אומרים כי הם לא מעניינים אותי. הם לא מודל לחיקוי בשום צורה. שיחיו להם בשלום עם עצמם. אני מסתדרת לבד. ותודה להם. לא בא לי לעבור את הכביש כרגע אז שלא יכריחו אותי.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שדברו על אמנון לוי שיצר סדרה לצפיה בערוץ 10 על חרדים ועל הצפירה (ההיענות בצפיה היתה מעל המצופה)
ועל כמה שהחילונים ממקדים את המצלמה על קבוצת אנשים ששורפים פחים בגאולה ולא
מראים את כל פני השטח...

• הוסף לסימניות
רות מיכל - לא צריכים אישורים ולא מודל לחיקוי... לא בכל מקום יש צורך בשרירים.
פשוט קוריוז מענין ומפתיע מאד.
אני נהניתי, במיוחד מהתדהמה של המראיין (:

• הוסף לסימניות
וואו! רות מיכל, כל מילה!
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

הלוואי כולנו היינו חושבים כך תמיד, היינו נפטרים מהרבה בעיות מבית ומחוץ.

• הוסף לסימניות
לא הקשבתי לזה עדיין, אבל סתם מצחיק אותי לפעמים שחרדים מביאים הוכחות (רווח גם בעיתונות החרדית) למדברי חילוניים ש'הנה, אפילו הוא והוא אמר כך'.כל ריקודי המ יפית לפניהם והענין ש'הנה, תראו כמה החרדיים בסדר' קצת חורה לי.
ואין הכוונה לכך שצריך להתנהג בגסות לידם. להפך. יש לקדש שם שמים, אבל לא לחכות לאישורים מהם ולהביא את דבריהם כהוכחה.
אנחנו אור לגויים. הדברים שלנו הם אלו שקובעים לנו, ולא הם.
כן ניתן להביא את דבריהם ולומר: הנה, הם לא כאלו גרועים. יש בהם שמצליחים לראות את אור היהדות מבעד לענני השנאה של התקשורת החילונית'.
ואגב, שמעתי את זה כעת, וכהסברה, זו ההסברה החרדית המצוינת ביותר ששמעתי. תודה על העלאה.

• הוסף לסימניות
שמתי לב שרק אחרי שדיברו על הפן של הכפיה אז פתאום ירון דקל אמר שהכפיה היא הדדית כי החרדים כופים בפסח לא למכור חמץ אבל כשדיברו לפני זה על כבוד למה שקדוש לאחר הוא "שכח" שהחילונים אוכלים חמץ בפסח

• הוסף לסימניות
אנחנו אור לגויים. נכון.
אבל לא תמיד זה הוכחות, אנחנו לא מחפשים אישורים ועוד מחילוניים למה שאנחנו ומי שאנחנו
אבל לפעמים זו דווקא הפתעה.
אחרי שכולם משמיצים אותנו, נחמד לשמוע שיש מישהו קצת שפוי שלא מפחד לומר מה שהוא חושב.
חוץ מזה שיש עוד דבר.
יש הרבה אנשים שיש להם קרובי משפחה, חברים, מכרים, וכאלו שעובדים איתם בעבודה, שמלאים הקנטות בדיוק כמו מר ירון דקל הנחמד,
ואני הרגשתי שיש פה עניין של "דע מה שתשיב" לולא הייתי מקשיבה לא בטוח שהייתי יודעת מה לענות.
ומבחינתי- זה היה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;987442:
לא הקשבתי לזה עדיין, אבל סתם מצחיק אותי לפעמים שחרדים מביאים הוכחות (רווח גם בעיתונות החרדית) למדברי חילוניים ש'הנה, אפילו הוא והוא אמר כך'.כל ריקודי המ יפית לפניהם והענין ש'הנה, תראו כמה החרדיים בסדר' קצת חורה לי.

לא ראיתי את נימת ה'אפילו' בעובדה שהעלו את הקטע הזה,
אני כן מכירה את התופעה שאת מדברת עליה ובהחלט שזו תופעה מביכה ורדודה.
אבל כאן לדעתי הקפיצה היתה מיותרת :)

ואגב, שמעתי את זה כעת, וכהסברה, זו ההסברה החרדית המצוינת ביותר ששמעתי.
הוצאת לי את המילים מהפה!
רק שאלתי את עצמי מבחינת המאזין הלא-דתי, האם אפקט החילוני המדבר לא עשה את שלו,
כלומר - אם רב היה אומר את זה, היו אומרים 'אינטרסנט', 'לא מבין ולא מתחשב'.
ההפתעה כאן היתה הדובר, אבל אכן יש מה ללמוד ממנו בענין ההסברה...

• הוסף לסימניות
לא הקשבתי לזה עדיין, אבל סתם מצחיק אותי לפעמים שחרדים מביאים הוכחות (רווח גם בעיתונות החרדית) למדברי חילוניים ש'הנה, אפילו הוא והוא אמר כך'.

לא הבאתי את זה כהוכחה, קיבלתי את זה כבר מזמן ונהניתי, וברגע שהיתה הצפירה ובדיוק הייתי בחלון וראיתי את החרדים שהולכים / נוסעים עד שהם רואים את החילוני העומד ומיד נעצרים, נזכרתי והעליתי להנאת הכלל.

• הוסף לסימניות
מוסבר יפה ובטוב טעם.
העמיד דברים במקומם.
יפה מאד
תודה שולה על השיתוף. :)

• הוסף לסימניות
אמנון - תודה רבה, לא מדובשך ולא מעוקצך...
(שולה, תודה על השיתוף, נהנתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;987574:
איפה העוקץ?........

אמנון לוי לא נולד אתמול... זה לא הדבר הראשון שהוא אומר על חרדים בתקשורת. ואכמ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;987776:
אמנון לוי לא נולד אתמול... זה לא הדבר הראשון שהוא אומר על חרדים בתקשורת. ואכמ"ל.
באמת תהיתי.
אולי הוא חקר את החרדים כל כך הרבה, עד שהוא התחיל להשתכנע :confused:
נשמע קצת הזוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;987801:
באמת תהיתי.
אולי הוא חקר את החרדים כל כך הרבה, עד שהוא התחיל להשתכנע :confused:
נשמע קצת הזוי.

שמעתי אותו כמה פעמים בעד החרדים.... טיפוס מעניין!

• הוסף לסימניות
כן, קיבלתי פעם סידרת כתבות שהוא כתב בעד החרדים.
הוא ידוע ככזה. וכנראה דקל ההוא ידע פחות או יותר מה יהיה הכיוון בראיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;987776:
הוא מדבר גם נגד החרדים וממש לא קצת, זה למה שמעתם את השדרן מופתע.
ולא, איננו רוצים לא מדובשך ולא מעוקצך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת