תעדכן אותנו מה מצאת? זה יוכל לעזור לאחרים גם.אני נוחת בבודפשט וחוזר מריישא.
מחפש סוכן רכבים אמין וטוב להשכרת רכב 7 מקומות.
מישהו יכול להמליץ?
האמת שלא מצאתי בינתיים.תעדכן אותנו מה מצאת? זה יוכל לעזור לאחרים גם.
ההיגיון אומר שאם זה כיוון אחד בלבד מתאים לקחת רכב עם נהג.האמת שלא מצאתי בינתיים.
מדובר בסיפור מסובך.
השאלה היא האם יש דרך להגיע בצורה נורמלית מבודפסט לקרעסטיר, ומקרעסטיר לליזענסק.
מישהו יודע על מסלול מותאם לזוגות/משפחות?
זה לא מתאים לכל אחד, אבל שנה שעברה פגשתי לא מעט אנשים שנסעו בטרמפים מקרעסטיר לליזענסק ובחזרה.האמת שלא מצאתי בינתיים.
מדובר בסיפור מסובך.
השאלה היא האם יש דרך להגיע בצורה נורמלית מבודפסט לקרעסטיר, ומקרעסטיר לליזענסק.
ניתן בנפרד להשתמש בשירותיי הזמנת רכב/מלון והמסתעף.טיסת ישראייר ביום חמישי כ' אדר בשעה 10 בבוקר לקרקוב מקומות ספורים, כולל מזוודה וטרולי, אפשרות למקומות משודרגים, החל מ 310 $ לאדם
אפשרות לחזור בשישי לפנו"ב מקרקוב באותו מחיר,
לרציניים לא בנוי לשיחות ספאם...
0553308111
מי שרוצה לטוס ביום רביעי, יש טיסה של ויז אייר ב160 דולרטיסת ישראייר ביום חמישי כ' אדר בשעה 10 בבוקר לקרקוב מקומות ספורים, כולל מזוודה וטרולי, אפשרות למקומות משודרגים, החל מ 310 $ לאדם
אפשרות לחזור בשישי לפנו"ב מקרקוב באותו מחיר,
לרציניים לא בנוי לשיחות ספאם...
0553308111
שכחתי להוסיף שאני מעוניין בנסיעה קצרה, הלוך בחמישי וחזור בשישי.שלום וברכה!
אף פעם לא טסתי לחו"ל, ואני מבין שאם אני רוצה לנסוע לליז'ענסק אני חייב לעשות זאת עם קבוצה מאורגנת. דא עקא שקבוצה מאורגנת לוקחים הרבה כסף. לכן אם יש כאן איזה אברך יר"ש אחראי שנוסע ומוכן שאתלוה אליו אפילו בתשלום, אשמח שיפנה אלי.
תודה רבה!!
אני מוכן אבל אני נוסע דרך קבוצה מאורגנת טכני למי שמזמין עכשיו ורוצה לטוס ישיר הכי זול זה דרך קבוצה מאורגנתשכחתי להוסיף שאני מעוניין בנסיעה קצרה, הלוך בחמישי וחזור בשישי.
דרך איזה קבוצה אתה נוסע? כמה עולה שם כרטיס?אני מוכן אבל אני נוסע דרך קבוצה מאורגנת טכני למי שמזמין עכשיו ורוצה לטוס ישיר הכי זול זה דרך קבוצה מאורגנת
וגם ביום ראשון ב 98 $...מי שרוצה לטוס ביום רביעי, יש טיסה של ויז אייר ב160 דולר
????דרך איזה קבוצה אתה נוסע? כמה עולה שם כרטיס?
????
אני נוסע עם חסידיש פלייט ב670 דולרדרך איזה קבוצה אתה נוסע? כמה עולה שם כרטיס?
0556730494אני מחפש מישהו שנוסע מקרקוב לליזנסק ביום חמישי לשני אנשים להצטרף אליו בתשלום כמובן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //