ליזענסק

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש גם לדרכי שלמה
דסקל טורס

קבצים מצורפים

• פרוספקט ליזענסק תשפג.pdf
    1.9 MB · צפיות: 144
  • הוסף לסימניות
יש קונקשן מצויין לקרקוב למי שמעוניין אתן פרטים

• הוסף לסימניות
הלוך ב 13 למרץ דרך לרנקה לקרקוב
חזור ב 15 למרץ דרך מילאנו מאלפנסה,
כל הטיסות של וויז,
אני קניתי מזמן והכל יצא לי 200 ש''ח, אין לי מושג כמה עולה היום.
אנחנו בע''ה קבוצה על הטיסות האלו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקרקוב זה שעתיים נסיעה, די קלה ופשוטה, למי שנוהג,
השכרת רכב די קלה ופשוטה, ישר מהטרמינל וכן גם החזרת הרכב,
שדה התעופה בקרקוב קל להתמצאות וכן חניון ההשכרה,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוך ב 13 למרץ דרך לרנקה לקרקוב
חזור ב 15 למרץ דרך מילאנו מאלפנסה,
כל הטיסות של וויז,
אני קניתי מזמן והכל יצא לי 200 ש''ח, אין לי מושג כמה עולה היום.
אנחנו בע''ה קבוצה על הטיסות האלו.
בהצלחה!
אתה מארגן קבוצות
אפשר לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
עדיין סביר ביחס לטיסות הישירות? לא?

• הוסף לסימניות
יש, אני חושב שזה יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה