נכתב ע"י ר.ב.;1288297:אמת או לא?
שיא קוסמטיק/ /ליזר קוסמטיק כל יום משנים שם.
ועכשיו שמועות שפשטו רגל, אין מענה טלפוני ואין קבלת קהל....
מה עושים?
כספנו הלך לריק? יש לי חוזה אתם ל-7 שנים.
מישהי יודעת משהו? לקוחה שלהם?
אפשר באישי
נכתב ע"י yudb;1289173:אם יש כזה דבר לבקש את הכסף (למרות שגם לי לא נראה שזה אפשרי) אשמח לקבל טלפון באישי עבור שתי חברות שלי...
אחת הספיקה רק שתי טיפולים ויש לה זכות ל- 7 שנים!!! ז"ל...
נכתב ע"י אסנת לוי;1289316:אם רק התחילה.
בטח לא שילמה הכול מצראש.
קודם כל לבטל צקים ותשלומים באשראי...
נכתב ע"י תובנה;1289345:אם אתם רוצות יש מישהי מאד מוצלחת בפרדס כץ- אביטל.
היא עושה הסדרים מיוחדים למי שצריכה המשך טיפול ממכון אחר.
זה המספר שלה--- 052-7654529
בהצלחה
נכתב ע"י ofakim;1289347:יש עיתונאית שאוספת שמות של מטופלות שנפגעו- היא בודקת אפשרות של תביעה יצוגית או משהו בתקשורת
יש למישהי את המספר שלה??
נכתב ע"י יצירתית;1289360:אני יודעת שהיא אוספת מחיפה
שאחת תתקשר אליה ותשאל אם היא קשורה גם לסניפים אחרים, א"כ היא רוצה שישלחו לה SMS עם שם ומייל
הנה המס'
0508679178
צודקת.נכתב ע"י ר.ב.;1289359:אביטל לא ממש ליזר. נראה לי IPL. תבדקי איתה אם זה נכון
נכתב ע"י תובנה;1289394:צודקת.
דברתי איתה עכשיו.
(והיא הדגישה שזה לא פחות טוב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים