כללי "ליטוש" לוגו

• פותח הנושא צא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי "ללטש" את הלוגו הקיים (מספר 1). הם כבר התחילו להשתמש בלוגו הזה, לכן זה צריך להיות מאוד דומה. הצבעים זה תכלת, זהב וארגמן (הצבעים שהיו בפרוכת עצמה - לא ניתן לשינוי...
אני מבקשת את עזרתכם כי זה לא נראה לי לוגו עדיין...
אולי צריך משהו שיקשר יותר את הפרוכת למילים...
הבו עצה!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 804 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לוגו זה לא אבל שיפוץ של הסימבול הנוכחי זה כן ושיפוץ יפה מאד.
תנסי לשנות פונט ולהוריד אותו מתחת לפרוכת אולי זה יראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
בעניין הצבעים - התקדמת. אם כי אולי התכלת בהיר מדי.
הפונט הקודם דווקא התאים לדעתי
אכן לנסות את הטקסט להוריד למטה - אולי בתוך ה'פרוכת'
אני חושבת שצריך לוותר על ה'גלים' של הפרוכת.
דווקא כיוון של קווים הפשוטים של איור ביה"מק יותר טוב - כמה שפחות מפורט בלוגו יהיה יותר טוב, אבל שיהיה פחות 'קופצני' ממה שהיה קודם.
בהצלחה

באופן כללי - אמנם התחילו כבר להשתמש בלוגו הקודם, אבל אם משנים - אז לשנות לגירסא הכי מוצלחת שאפשר, ולא 'להתקע' עם משהו שהוא לא ממש לוגו טוב.

• הוסף לסימניות
תישרי את הקו העליון של הפרוכת

• הוסף לסימניות
ניסיתי עוד. איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 726.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
תנסי לעשות אותו יותר מאויר ולא תמונה
ואת הפונט תחליפי למישהו קופצני ועליז אולי בשימחעס של פונטייפ...בהצלחה

• הוסף לסימניות
פונט ים המלח של פונטביט נראה לי דומה למקור.
לגבי הלוגו הרבה יותר טוב (אפשר גם להוריד את מעבר הצבע)
הציור יהיה יותר טוב אם יהיה מלא/צורה ולא קווי.

• הוסף לסימניות
פונט ים המלח של פונטביט נראה לי דומה למקור.
לגבי הלוגו הרבה יותר טוב (אפשר גם להוריד את מעבר הצבע)
הציור יהיה יותר טוב אם יהיה מלא/צורה ולא קווי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מה המחיר המקובל - מחיר טוב לא קורע אבל מתגמל, עבור עבודה הבאה (מעדיפה מחיר כולל ולא לפי שעות). זה יהי עם קבלה עם מע"מ. אז חשוב שהמחיר יהיה לפני מע"מ. שזה מה שאני אקבל בסופו של דבר.
יצירת לוגו מחדש. הלוגו במקור צבעוני מורכב, וכל ניסיון בטרייס שבאילוסטרייטור או תונכה ואתר אחרים שמתיימרים לעשות זאת, לא הצליחו לשמור על קווי מתאר חלקים של האותיות, והן עדיין היו מפוקסלות, ובעייתיות להגדלה.
יצרתי מחדש באמצעות שימוש באותיות מהפונטים שהיו במקור (הייתי צריכה לזהות ואיתרתי). וחלק יצרתי בכלי הציפורן. היו גם 2 קווים קליגרפיים לעיטור בלוגו, שגם אותם צריך היה ליצור מחדש. וגם לצבוע ב-2 צבעים ולהכין לדפוס. ואז סגירה ל-PDF, באופן שמאפשר כמה פרויקטים על אותו קובץ. חיתוך גילוף וכו' בחומרים שונים.
היו הרבה ניסיונות לא מתאימים גם לפני כן כי הלקוח לא ידע להסביר מה רוצה, עד שקישר אותי עם בית הדפוס לבקשתי, והם הסבירו מה בדיוק צריך לעשות. ברור שיכל לקחת מהר יותר.
אשמח מאוד לעזרה כמה הייתם לוקחים על פרוייקט כזה?
תודה רבה! תזכו למצוות!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה