ליטר של דמעות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אתם צודקים שיש משפטים חזקים, אולם דווקא משום כך קשה יותר להזהר.
אה, ויש הטחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1317394:
אני לא צופה בסרטים בד"כ. על הסרט הלז דברו רבות ועניין אותי לראות.
לפחות דבר אחד שם צרם לי. האשוח (המואר).
כמובן גם הדבר היסודי - שמטבע הדברים אין להם תשובה לשאלת החיים המהותית - דבר שעבורינו הוא בסיס.

נכון, שמתי לב לזה פעמיים בסרט, גם במקרה שהאב מתוודע למחלה של ביתו וגם בסצנה שרואים את הבחור שאחיו טבע וההורים מתאבלים. בשתי המקרים ההורים צועקים "למה דווקא הוא/היא"... רואים את המקום הנואש הזה כשאין לך על מי להישען..

• הוסף לסימניות
שפתחתי את האשכול, לא היה לי מושג על מה מדובר. לאט, לאט התבהרה התמונה שמדובר על סרט(ים?) למגזר הכללי.

קצת מוזר שניקים התלוננו שזה חסום להם. בשביל מה יש לכם חסימה?
לדעתי, דברים כאלו ש"ממש נקיים" הרבה יותר מסוכנים מע"ז, ג"ע וש"ד ממש, כי בטוחים שהכל בסדר וההסתכלות הלא נכונה על החיים נכנס טיפין טיפין. (לא מדובר, כמובן על מי שיש צורך לראות מסיבות של פרנסה/ מקצוע, אבל לא נראה לי שמדובר על כזה דבר כאן).

כל ההשקפת חיים של אלו - יהודים ולא - שאינם חיים ע"פ תורה, היא אחרת.

אחי (ואחיותי!) אל תחטאו - זה ממש מדרון חלק (אם תתרגלו, כבר תתירו לעצמכם משהו יותר גרוע בפעם הבאה) , ולא בשביל זה יש לכם היתר להשתמש באנטרנט לצורכי פרנסה.

• הוסף לסימניות
תזהרו ממנו הוא מנסה להתחפש לצנוע ורגוע וגם מצליח לשים מטפחת שמכסה את השיער המקורזל
אחרי שהולכים שולל אחרי כמה אמירות מרגשות שלו מגלים שנשארנו עם הרבה הרבה זבל בראש
זבל שמנוני שלא יוצא מהר ונתקע לנו באמצע שמונה עשרה או באמצע קריאת שמע

הדרך היחידה לפעול נגדו היא לשמוע בקול מי שמכיר אותו טוב ואפילו הוא זה שברא אותו,
ולא לסמוך על ההגיון המפוקפק שלנו
ה' יעזור

• הוסף לסימניות
דווקא מבחינת חוסר צניעות הלבוש, הסרט הזה לא כל כך נורא,
וישיבה המעורבת גברים נשים זה "בקטנה",
גם האשוח ומשפטי החוסר אמונה עדיין לא מה שנותן לסרט כותרת שלילית.

מה שכן- יש בו המון חוסר צניעות בהתנהגות, המון!
ממש לא נראה לי מתאים שנערה חרדית סטנדרטית תחשף לכל מיני סצנות שם,
גם אם היא מודעת לכך שהן קיימות בעולם- אינה דומה ראיה לשמיעה.

ומכיון שזה פורום חרדי, ומכיון שאני מעונינת לשמור על לשוני נקיה, לא אפרט. וד"ל.

• הוסף לסימניות
טוב מיציתי,
מי שמראה לנערות סרטים זה סרט נקי ומצוין, (ראו עריכה)

מי שלא מראה וחושב שזה גרוע גם טוב.
(רק שלא יהיה בטוח שהילדים שלו תמימים.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1317459:
טוב מיציתי,
מי שמראה לנערות סרטים זה סרט נקי ומצוין.

[/COLOR]

נסתי לא להגיב...
אך-
עצוב מאוד לשמוע!!!
לפחות אל תגידו שזה גלאט :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1317459:
טוב מיציתי,
מי שמראה לנערות סרטים זה סרט נקי ומצוין.

מי שלא מראה וחושב שזה גרוע גם טוב.
(רק שלא יהיה בטוח שהילדים שלו תמימים.)
לא ברור לי למה בשביל להתחזק צריכים להגיע לסרטים גויים שכפי שכתבו חוסר האונים זועק
כשהיה כאן האופציה של סרטים מחזקים באמת עם השקפה חרדית ועם אמונה [יואלי ראטה / ברסלב, ואני רחוקה מברסלב כרחוק מזרח ממערב]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1317503:
לא ברור לי למה בשביל להתחזק צריכים להגיע לסרטים גויים

תלוי במה להתחזק.

מענה לשאלות אמונה אין שם, אבל מי שרוצה לומר בכוונה את ברכת "אשר יצר"- זה באמת ממחיש.

טוב, כמובן שיש הרבה דרכים להתחזק, ועל זה מתפללים בברהמ"ז: "בהיתר ולא באיסור" (בחלק מן הנוסחאות)

• הוסף לסימניות
סרט גויי לכל דבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1317386:
ו... הלוואי והיו סרטים חרדיים באיזושהי רמה כלשהי.
כנראה שאת לא מכירה את ההצגות המדהימות באידיש בארה"ב שיש דיסקים מהם בגל פז והם סרטים מדהימים עם תפאורה וחדרים בנויים על הבמה ואני כבר לא מדברת על התלבושות ועל זה שהשחקנים הם אברכים ולא גויים.

• הוסף לסימניות
מדהים איך שכל אשכול של בקשה תמימה בכל נושא שהוא הופך לסדנת חינוך והשקפה.

כנראה שימיו הטובים של כל הפורום (כולל עיצוב גרפי וכו') הלכו ללא שוב.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את האשכול הנ"ל
אשמח לקבל קישור - פתוח לאתרוג
אפשר גם לשלוח ישירות למייל...:)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1317568:
מדהים איך שכל אשכול של בקשה תמימה בכל נושא שהוא הופך לסדנת חינוך והשקפה.

כנראה שימיו הטובים של כל הפורום (כולל עיצוב גרפי וכו') הלכו ללא שוב.
לא חשבתי להתערב לולא ראיתי הודעות שהסרט נקי ומצויין לנערות, כי גם בתור נשואה זה לא עשה לי טוב על הנשמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1317566:
כנראה שאת לא מכירה את ההצגות המדהימות באידיש בארה"ב שיש דיסקים מהם בגל פז והם סרטים מדהימים עם תפאורה וחדרים בנויים על הבמה ואני כבר לא מדברת על התלבושות ועל זה שהשחקנים הם אברכים ולא גויים.

תעלי לנו?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את הסרט, ומפאת קוצר זמן לא נראה לי שאראה בתקופה הקרובה לפחות, אז אינני יודעת במה מדובר, וכמובן שלא התכוונתי להודעה ספציפית אלא סתם באופן כללי על הפורום. החינוך, ושלא לומר - כפיה - הפכו כאן לנורמה.

לדעתי, יש צורך להבין שיש כאן מגוון דעות, מגוון השקפות ומגוון של אורחות חיים, לפחות לפי מספר המשתתפים בפורום, חבל שלא מכבדים כאן אחד את השני (לטוב, ולצערי גם לפחות טוב שקיים כאן ולמרות זאת, צריך לכבד).

• הוסף לסימניות
סליחה. ראיתי קטע קצר. חשבתי שיתאים לי לסדנא--- זה נקרא נקי?
נורא ואיום!!!!

• הוסף לסימניות
הסרט עצוב מאוד!
קשה מאוד להכיל מבחינה רגשית
לא הייתי מראה לנערות - מתאים יותר לבן אדם בוגר

;) תודה לכל אילו ששלחו לי קישור - יש כאן חברה מדהימה ועוזרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.