התייעצות לייזר בעיניים במספר מעל 7-

האם עשית ניתוח לייזר למספר גבוה במינוס?

• כן, עבר שנה ואני עדיין מרוצה

הצבעות: 58 59.8%
  • כן, עברו מעל 3 חודשים ואני עדיין מרוצה

הצבעות: 21 21.6%
  • כן, עבר שנה ואני לא מרוצה/ממליצ/ה

הצבעות: 1 1.0%
  • כן, עברו מעל 3 חודשים ואני לא מרוצה/ממליצ/ה

הצבעות: 0 0.0%
  • לא, המליצו לי שלא כדאי (פירוט)

הצבעות: 18 18.6%

• סה"כ מצביעים
    97
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לענות על הסקר,
ואם אפשר לפרט איפה עשיתם אם אתם מרוצים מהניתוח.
(אפשר להציע עוד שאלות לסקר)
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
קר לייזר מרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
עשיתי בקייר לייזר לפני חודשיים
בינתיים מרוצה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך ללכת על עיניים, זה מקום שלא לוקח שום סיכון, והוא מכון רפואי אמיתי לעיניים, לא רק לניתוחי הסרת משקפיים בלייזר, רוב המקומות האחרים הם מכוני קוסמטיקה.
אני ועוד כמה מאחי, עם מספרים של מינוס שש ויותר עשינו בעיניים אצל ד"ר דויאב, כולם מרוצים .

• הוסף לסימניות
תודה לעונים ולמפרטים!!

• הוסף לסימניות
טוב אז לייזר לא עושים אצל כל אחד גם שעון מקולקל עובד פעמיים ביום המכון המומלץ ביותר הוא עיניים עם הרופא המומחה ביותר זה שלימד את דר לוינגר זה שפתח והקים מחלקת קרנית בהדסה ומומחה למספרים גבוהים
פרופסור יוסף פרוכט תתקשר לסניף ירושלים תעשה בדיקה כאן והניתוח אם אתה לחוץ בתל אביב . כי אם תפנה לתל אביב ישר הוא עולה יותר יקר

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני עשיתי בקאר לייזר אצל ד"ר דומניץ ממליצה עליו ספיצפית והרב פירר ממליץ עליו.
2 בני משפחה עשו אצל הדסה עין כרם ונהנו מאד לא היו לו כאבים והחלמה ממש מהירה .
אבל ואבל הגדול------
לקחת בחשבון על יובש בעינים סוג של תלות בטיפות.
ומי שסובל מיובש הסבל יכול להגיע ממש להצקה יומיומית, ואת זה אף רופא לא אומר ומספר.

• הוסף לסימניות
-7 לפני שנה וחצי
אסותא תל אביב.
מרוצה מאד מאד
יובש רק בחודשים הראשונים
הקפדתי מאד על כל ההוראות ובייחוד על שימוש במשקפי שמש לפי הכללים(הבנתי שזה משפיע על היעלמות תופעות לוואי בהמשך)
היום אין שום תופעות לוואי ב"ה.

• הוסף לסימניות
0% עשו ולא מרוצים!

1730068280570.png

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לענות על הסקר,
ואם אפשר לפרט איפה עשיתם אם אתם מרוצים מהניתוח.
(אפשר להציע עוד שאלות לסקר)
בתודה מראש.
הבן שלי עשה ב"עיניים" ד"ר לוינגר לפני שנה במספר גבוה וב"ה מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה