עניתיאני גם עושה עכשיו ברורים רציניים!
מעניין אותי מאד העלות אצל ד"ר לוינגר. מכבי/מכבי שלי
בבקשה מי שהתנסה אצלו ויוכל לענות לי
תודה!
זה גם המחיר אצל לוינגר? ז"א במכבי שלי אצל שניהם כך? רק שללוינגר מוסיפים?עניתי
למיטב ידיעתי כן, אפילו לא ביררנו כמה לוינגר עצמו לוקחזה גם המחיר אצל לוינגר? ז"א במכבי שלי אצל שניהם כך? רק שללוינגר מוסיפים?
אין איזה bmi לעיניים שרק מהמספר הזה ומעלה מוכנים לנתח?מספר-נמוך. משהו כמו 2.5 וצילינדרים.
לא שאלתי תנאי סף.אין איזה bmi לעיניים שרק מהמספר הזה ומעלה מוכנים לנתח?
לא קשה לעבור ניתוח כזה והתאוששות רק בשביל מספר של 2.5?
זה לא ענין של מדד שמי שלא רופא יכול למדוד אותו.אין איזה bmi לעיניים שרק מהמספר הזה ומעלה מוכנים לנתח?
לא קשה לעבור ניתוח כזה והתאוששות רק בשביל מספר של 2.5?
פרטי זה לקחת את לוינגר ולהוסיף 1000 ש"ח כדי שלוינגר עצמו ינתח.שואלת שוב,
מה הכוונה פרטי?
אסותא- זה פרטי? (יש להם רשימת רופאים באתר)
לוינגר זה פרטי? (גם להם יש רשימת רופאים...)
והדסה? (כנ"ל בקשר לרופאים)
------------
כל מי ששאל על המחירים של מכבי שלי
באתר שלהם יש פרוט מדויק
https://www.maccabi4u.co.il/20413-he/Maccabi.aspx#closeAll
בעלי עבר לפני שנה וחצי אצל ד"ר לוינגר בירושלים ומרוצה מאוד!!
שווה כל שקל.
הגעתי למסקנה מעשית
אני למעלה מחמישה חודשים אחרי.
ד"ר לוינגר, ירושלים.
לקחתי אותו עצמו.
חברתי לפני שנתיים אצל ד"ר לוינגר בירושלים ומרוצה מאוד!!
חברה שלי עשתה אצל לוינגר שנה שעברה ומאוד מרוצה
עוד חברה עשתה אצל לוינגר לפני כמה שנים וגם מרוצה.
אבל שכנה שלי עשתה ובגיל מאוחר יותר חזר לה אז הוא תיקן חינם (זה אחראיות לכל החיים) אבל היא אמרה שזה הרבה יותר כואב פעם שנייה מראשונה.
יש לי חברה נוספת שעשתה באסותא ולא גומרת להלל אותם....
2+2.5 וצילינדרים.אשמח אם מישהו כאן היה לו מספר גבוה והניתוח הביא אותו לראייה של 6/6 שיציין את זה
לי יש מספר מאוד גבוה + צילינדר ואני מתלבט בין לוינגר לבין אירית בכר באסותא
בקיצור, מספר נמוך2+2.5 וצילינדרים.
בלתק מוחלט.אשמח אם מישהו כאן היה לו מספר גבוה והניתוח הביא אותו לראייה של 6/6 שיציין את זה
לי יש מספר מאוד גבוה + צילינדר ואני מתלבט בין לוינגר לבין אירית בכר באסותא
מה זה CARE ?בלתק מוחלט.
עשיתי בCARE?
היה לי מס' 10 ואני היום 6/6
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים