לייטרום או פוטושופ?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלכל אחד יש דעה אחרת בענין, אבל בכל אופן, רציתי לשמוע מה דעתכן , במיוחד ממי שעובדת ומכירה את 2 התוכנות.

• הוסף לסימניות
גם וגם :)

• הוסף לסימניות
לא למדתי לייטרום ולא יודעת לעבוד עליו...
ניסיתי לשחק עם אותה תמונה ב 2 התוכנות, לייטרום היה נראה הרבה יותר מקצועי, ותוצאה יותר יפה

עכשיו דחוווווף :eek: אני רוצה ללמוד :(

• הוסף לסימניות
כדי לך באמת את שתיהם ליטטרום יותר מקצועי.
אבל תמיד יש מה לתקן בפוטו שופ. העיבוד העיקרי הייתי ממליצה לך לעשות בליירום.

וללמוד יש כל מיני מקומות שלומדים שם כמו אצל דבורה ברנע. יש לה קורס נפרד לליטרום.

• הוסף לסימניות
אז ככה:
לייטרום זו תוכנה שמיועדת לצלמים ונבנתה ע"י צלמים.
הגאונות שבה זה הסדר והארגון והיכולת לעבד קבצים במהירות. היא מיועדת לתיקונים כלליים יותר.
אם צילמת כמה תמונות באותו מקום ולכולן יש את אותן בעיות (חשיפת יתר/חסר, תמונות ב-WB לא מחמיא, צריך להוסיף קונטרסט, חידוד וכו'..)
את יכולה לשבת על אחת, לתקן אותה, ובלחיצת כפתור להעתיק את הנתונים שתיקנת גם לשאר התמונות.
אחרי שסיימת לעבד את התמונות, את יכולה לייצא אותן ישירות לפוטושופ ולתת תיקונים יותר ספציפיים.

אני למשל, מצלמת raw
מעבדת בהתחלה בלייטרום,
ואח"כ עוברת לפוטושופ :)

ממליצה ללמוד את שתיהן, הן שימושיות ויעילות :)
למרות שאני מכירה צלמות שמעבדות רק בפוטושופ או רק בלייטרום.
כל אחת ומה שהיא מתחברת :)

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה את שתיהן , הבעיה בלייטרום , שלא ניתן לתקן נקודתית בצורה אסתטית. חיתוכים, פצעים וכו'

אם מכירים את שתיהן ניתן להשתמש במקביל ומכל אחת לקחת את המקסימום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה