נכתב ע"י מוריהלי;2399385:א...א...א...
לי לא היתה צלמת ולא היה "ארוע בת מצווה"...
הסלון שלנו קטן אז "חגגתי" אצל חברה של אמא שלי עם סלון ענק...
נכתב ע"י pnina912100;2399388:לילדה יתומה מגיע הרבה יותר,
כל כך הרבה חסר לה שמה שאפשר למלא את החסר נותנים, גם דברים שלא לכולם יש.
נכתב ע"י pnina912100;2399388:לילדה יתומה מגיע הרבה יותר,
כל כך הרבה חסר לה שמה שאפשר למלא את החסר נותנים, גם דברים שלא לכולם יש.
נכתב ע"י שרהה;2399401:אני לא מבינה
מי שלא יכולה לעזור לא חייבת
אבל למה להביע דיעה כן צריך, לא צריך?
אולי מישהו יתנדב לעזור?
לא ימלא חסר שאין אמא, ברור,נכתב ע"י מוריהלי;2399393:גמני יתומה...
ולי הסכימו רק שיגיעו יותר בנות מהכתה לבת מצווה...
ולא חושבת שבת מצווה מפוארת זה ימלא למישהו משהו...
נכון, לא אני בקשתי כאן התנדבות ממשהי,נכתב ע"י אספרסו;2399396:כל מילה נכונה, אבל היום ה' ישמור כל אחד מכיר ממש מקרוב יתומים רכים והצרכים מרובים.
נכתב ע"י שפירא ר;2399566:מגוחך לגמרי להשוות, לפני כמה שנים היית בת מצוה?
אם אצטרף לתחרות אז אגיד לך שאני הייתי יתומה טרייה ממש כשחגגתי בת מצוה ואפילו בסלון שלנו לא עשו לי....
אה ולא חסר לי כלום בחיים. ב"ה!!!
אבל בשביל ההקפצה תמיד טוב להגיב, גם סתם משהו שבא לך לומר סתם.....![]()
נכתב ע"י שרהה;2400733:לסתם לידיעה
יש חסידים שלא חוגגים בת מצוה בכללללללללללללללללללללל
לדוגמא אנחנו![]()
נכתב ע"י ינאי;2400745:מה הקשר?
כשלכם לא עשו בת מצוה
לא היה כאלה סביבכם שכן עשו להם?
כולם חיבים לעשות כמוכם? לא הבנתי את ההתערבות פשוט....
נכתב ע"י שרהה;2400733:לסתם לידיעה
יש חסידים שלא חוגגים בת מצוה בכללללללללללללללללללללל
לדוגמא אנחנו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים