- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1634003:מה הקשר לכותרת הזו? א"א משהו יותר מעודן?
נכתב ע"י אביחי בס;1634003:מה הקשר לכותרת הזו? א"א משהו יותר מעודן?
נכתב ע"י היכל הקודש;1634151:תמונה יפה בהחלט.
אבל מה קשור הכותרת???
נכתב ע"י msphoto;1634222:אנסה להסביר:
בתמונה יש זוג טרי
התמונה צולמה בשעה 02:27 בלילה
אני מקוה שעכשיו הקשר מובן![]()
נכתב ע"י msphoto;1634222:אנסה להסביר:
בתמונה יש זוג טרי
התמונה צולמה בשעה 02:27 בלילה
למה לעשות ענין מכול דבר ?
יש אנשים שמתחתנים לפעמים
והייתי בטוחה שאני לא יראה חס וחלילה כלה בתמונה ידעתי שהיהי פה משהו מענין
נכתב ע"י msphoto;1634050:אני מתנצל בפניך ובפני כל מי שמרגיש שהמילים הללו מטמאות את נפשו ומובילות אותו לעברי פי פחת.
ובמאמר המוסגר, חוששני שהיחיד שיצר פה אסוציאציה שלילית הוא אתה, בהודעתך, בהנחה ואתה חרד לזה - יצא שכרך בהפסדך, וחבל.
אני מציע לך למחוק את האיוולת, למען הערכים שבשמם אתה מסתער ואת טובתם אתה מחפש (אם אכן זו המטרה)
נכתב ע"י YochiS;1634684:אני חושבת שבשביל תמונה יפה לזוג חייבים לסגור צמצם.
הם לא יזהו את עצמם שם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים