לילה זוגי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• M_S_5370.png
    KB 734.8 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
מה הקשר לכותרת הזו? א"א משהו יותר מעודן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1634003:

אני מתנצל בפניך ובפני כל מי שמרגיש שהמילים הללו מטמאות את נפשו ומובילות אותו לעברי פי פחת.

ובמאמר המוסגר, חוששני שהיחיד שיצר פה אסוציאציה שלילית הוא אתה, בהודעתך, בהנחה ואתה חרד לזה - יצא שכרך בהפסדך, וחבל.
אני מציע לך למחוק את האיוולת, למען הערכים שבשמם אתה מסתער ואת טובתם אתה מחפש (אם אכן זו המטרה)

• הוסף לסימניות
תאמת, בגלל הכותרת לא נכנסתי
חשבתי שמדובר בעוד השכרה של דירת נופש או המלצה למלון... :D

(אני דרך ההודעות מיממה אחרונה)

אה, והתמונה יפה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1634003:

אתה רציני???

מה הבעיה?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1634151:
תמונה יפה בהחלט.

אבל מה קשור הכותרת???

אנסה להסביר:

בתמונה יש זוג טרי
התמונה צולמה בשעה 02:27 בלילה

אני מקוה שעכשיו הקשר מובן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1634222:
אנסה להסביר:

בתמונה יש זוג טרי
התמונה צולמה בשעה 02:27 בלילה

:eek::eek:

:p;)

למה לעשות ענין מכול דבר ?

יש אנשים שמתחתנים לפעמים
והייתי בטוחה שאני לא יראה חס וחלילה כלה בתמונה ידעתי שהיהי פה משהו מענין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1634050:
אני מתנצל בפניך ובפני כל מי שמרגיש שהמילים הללו מטמאות את נפשו ומובילות אותו לעברי פי פחת.

ובמאמר המוסגר, חוששני שהיחיד שיצר פה אסוציאציה שלילית הוא אתה, בהודעתך, בהנחה ואתה חרד לזה - יצא שכרך בהפסדך, וחבל.
אני מציע לך למחוק את האיוולת, למען הערכים שבשמם אתה מסתער ואת טובתם אתה מחפש (אם אכן זו המטרה)

שטויות...
אני לא הייתי מעיר לך על הכותרת, אבל
בוודאי שהכותרת מעלה אסוציאציות שאינן קדושות ללפחות חלק מהאנשים, כעובדה.
אתה לא צריך להרגיש פגוע או מותקף מזה שהוא הוכיח אותך על חוסר ראיית הנולד ממעשייך.

אבל כל הכבוד לך שאתה מתנצל על התוצאות שיכולה לגרום הכותרת,
הרי אם הייתה באמת מאמין שהדבר טעות , בעצמך הייתה "מוחק את האיוולת" ומודה על חוסר המודעות לסביבה.
גם אם אדם מרגיש בעצמו שהוא במעט קדוש ולא נפגם מהדברים, ראוי שיתבונן בצורה כללית על כלל הציבור.
וכמו שקיבלת שכר על הדרישה כך תקבל על הפרישה, ומודה ועוזב הוא ירוחם וכו'....

• הוסף לסימניות
הכותרת..
עלי כותרת בפוקוס, ברור שייתמקדו בכותרת, אלא מה?
צילום מצויין.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבשביל תמונה יפה לזוג חייבים לסגור צמצם.
הם לא יזהו את עצמם שם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1634684:
אני חושבת שבשביל תמונה יפה לזוג חייבים לסגור צמצם.
הם לא יזהו את עצמם שם...

כתמונה אחת מתוך סט שלם זה ממש לא בעיה
בנוסף, את מתארת לעצמך שזו לא התמונה היחידה שלהם מהסט הזה..

• הוסף לסימניות
מקסים!

זווית צילום נהדרת , וכמובן הארת את האוביקטים בצורה מופלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה