לילה זוגי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1634342:
בוודאי שהכותרת מעלה אסוציאציות שאינן קדושות ללפחות חלק מהאנשים
חבל מאוד שהגענו למצב הזה.
בספר דברי הימים מכונה קודש הקודשים בביהמ"ק - חדר המיטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1634798:
חבל מאוד שהגענו למצב הזה.
בספר דברי הימים מכונה קודש הקודשים בביהמ"ק - חדר המיטות.

אם נשאל ממונחי צילום:
היו דורות שבהן הנפש היתה כמו גוף DSLR עתיר טווח דינמי שיכול להכיל רבדים ודקויות בלי הרבה ׳רעש׳
היום, בעידן המכירות לשוק הרחב מתרחבת התופעה של מצלמות קומפקטיות עם אפס טווח דינמי אבל עם מראה מצודד, הרבה מגה פיקסלים, והרבה רעש..
ודוק וד״ל.

לא ניכנס עכשיו לדיונים מדוע זה קורה וכו׳, זה עניין למחקר רציני ולא כאן המקום.

אז אני מציע לחזור לנושא ולא להתפזר. 

• הוסף לסימניות
תמונה מושלמת בתאורה,בקומפוזיציה בפוקוס נכון ליצירת אומנות ראויה ל[מאיר]שבח

פעם רציתי להיות רבינסקי היום אני רוצה להיות שבח

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להיות משה רבינו- אני רוצה להיות זושא.

• הוסף לסימניות
עם כל המשל (וזהו רק 'משל' המדמה תיאורים בשירה"ש), בזמן תענית דיבור לא תדברי בנושאים אלו בטענה שאלו דיבורי קדושה.
צדקתי?

• הוסף לסימניות
הייתי מגדיר את האשכול כסקר מי שייך לזרם הליטאי
ומי שייך לזרם החסידי :D

• הוסף לסימניות
אוי כמה מצחיק פה לפעמים

יופי של תמונה

• הוסף לסימניות
בואו לא נסטה מהנושא, נא להמשיך להחמיא.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
נ.ב. לפי הויז'ואל שמצליחים לראות לדעתי הכותרת היא:
התאחדות הנשמות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה