לילה חיפאי

• הוסף לסימניות
אני בוהה בזה כבר כמה דקות... מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
אריתי הרבה פנורומות חיפאיות אבל כזו עדין לא...
מקסים!
מהכרמל?

• הוסף לסימניות
זה בטיילת לואי נכון?
מקום מדהים ביופיו!

• הוסף לסימניות
את חיפה אני מכירה רק פעם בחמש שנים, כשאנחנו מגיעים אל משרד השגרירות לחדש דרכונים אמריקאיים. בד"כ זה בחופשה הגדולה.
חיפה מקבלת אותנו לחה ודביקה עם שמש קופחת ומלא ערבים ופתאום לראות את חיפה פסטורלית, מדהימה ומוארת ממש מזכירה את התמונות של צרפת...

אני בכלל לא צלמת, (אפילו אין לי מצלמה, יש רק לילדים שלי...) אבל לא מוותרת על הפורום המדהים הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1702288:
את חיפה אני מכירה רק פעם בחמש שנים, כשאנחנו מגיעים אל משרד השגרירות לחדש דרכונים אמריקאיים. בד"כ זה בחופשה הגדולה.
חיפה מקבלת אותנו לחה ודביקה עם שמש קופחת ומלא ערבים ופתאום לראות את חיפה פסטורלית, מדהימה ומוארת ממש מזכירה את התמונות של צרפת...

אני בכלל לא צלמת, (אפילו אין לי מצלמה, יש רק לילדים שלי...) אבל לא מוותרת על הפורום המדהים הזה.

חיפה:
"הוצאת אותי פיתה"...;)

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם
איך עושים דבר כזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7M;1702254:
זה בטיילת לואי נכון?

כן

נכתב ע"י 8787;1702399:
איך עושים דבר כזה???

יוצאים לנופש בבין הזמנים של הצלמים (שלושת השבועות)
צפה בקובץ המצורף 247250

משגעים את האשה והילדים שלא מבינים למה גם בנופש אבא סוחב חצובה ועדשות וכו'
עוברים בכביש שצופה אל הנוף, 'במקרה', בחזור מקפה קפה בדרך למלון
מנסים כמה אפשרויות, עדשת עין הדג 12mm נותנת תוצאה יפה אבל בסופו של דבר מחליטים על ה24-70, תריס 30 שניות, צמצם 10, ISO 100 (כדי לקבל עומק שדה גדול ככל האפשר ו'כוכבים' בנקודות האור, רעש מינימלי ומריחת אורות הרכבים)
חצובה כמובן, 4 פריימים חופפים (חיבור אוטומטי בפוטושופ)

רציתי לחזור לשם באור יום אבל לא הסתדר..

קרופ 100%
צפה בקובץ המצורף 247251

קבצים מצורפים

• M_S_0080.png
    KB 851.2 · צפיות: 28
  • קרופ.png
    KB 834.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תמונה מעוררת השתאות!!!
אבל רק אני חיפשתי את בתי הזיקוק? :)

• הוסף לסימניות
צילום עוצמתי!

ותפרגן קצת תמונות מידי פעם של הגברת הקטנה ..

• הוסף לסימניות
נתקעתי על התמונה הזאת עד שהטלפון צילצל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1703181:
מתי היית בחיפה??
(טיפה רחוק מב"ש...)

את ב״ש נטשתי מזה שלוש שנים לטובת פתח תקוה
בחיפה הייתי בשבוע שעבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה