דרוש מידע לילה יבש

• הוסף לסימניות
אובדת עצות עם הקטנה (1.5) שפיתחה הרגלי שינה של 14 שעות בלילה וביום- כלום.
מה שקורה שכמעט תמיד קמה רטובה כולל הגופיה והכל...
ניסתי להחליף באמצע הלילה והיא התעוררה לחיים... (במיוחד אם ישנה עם אוברול שזה ריצרץ אבל גם עם מכנס זה קרה)
ניסיתי להחליף סוג טיטול (האגיס ביביסיטר)
וכמעט לא רואה ישועה.
אולי יש המלצה על כזה מקרה?
זה ממש לא נעים וגם חורף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסתי להחליף באמצע הלילה והיא התעוררה לחיים... (במיוחד אם ישנה עם אוברול שזה ריצרץ אבל גם עם מכנס זה קרה)
וכמעט לא רואה ישועה.
זה ממש לא נעים וגם חורף.
לי פמפרס היחיד ששווה.
ואולי באמת מידה גדולה יותר.

• הוסף לסימניות
וכמעט לא רואה ישועה.
זה ממש לא נעים וגם חורף.
אולי לשים שתי טיטולים

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנה ורבע גם היה קם כל בוקר רטוב הפיתרון היחיד שעזר כמעט לגמרי היה לשים לו שני טיטולים אני שמה אחד של בייביסיטר במידה הרגילה ועוד אחד של האגיס פנטס במידה זהה, בד"כ זה עוזר אני חושבת שאם הטיטול העליון יהיה במידה גדולה יותר זה יהיה אפילו יעיל יותר, בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על פמפרס, אחד הטיטולים הסופגים!
וכן לבדוק מידת טיטול.
כשהבייבי שלי קם רטוב אני מבינה שהגיע הזמן להחליף מידה.

• הוסף לסימניות
להחליף למידה יותר גדול רק בלילה
מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה