- הוסף לסימניות
מצטערת אני לא יכולה להוריד את התוכנה (המחשב לא שלי)
תוריד את זה וכשאתה מתחיל לראות את הקליפ יהיה לך ריבוע בצבע תכלת ויהיה כתוב עליו IDM תלחץ עליו ואז הוא יוריד לך ואז תעלה לפה....
תודה!!!
אם אתה לא מסתדר אל תתבייש לשאול
מצטערת אני לא יכולה להוריד את התוכנה (המחשב לא שלי)
תוריד את זה וכשאתה מתחיל לראות את הקליפ יהיה לך ריבוע בצבע תכלת ויהיה כתוב עליו IDM תלחץ עליו ואז הוא יוריד לך ואז תעלה לפה....
תודה!!!
אם אתה לא מסתדר אל תתבייש לשאול
אין סיכוימצטערת אני לא יכולה להוריד את התוכנה (המחשב לא שלי)
משהוא מתנדב להעלות את השידור- אח"כ במג'יקוד לטובת החסומיםתזכורת לכולם
היום בעשר
צפה בקובץ המצורף 633887
לצפיה?תזכורת לכולם
היום בעשר
צפה בקובץ המצורף 633887
לא הוגן כלפי כל הדוסים הצדיקים... ואם אני גם רוצה תפילה ושירה???? למה משהו לא נגיש לשמורים שבעם? אוף!
יש אפשרות אולי למישהוא להוריד ולהעלות?
שזה יגמר תהיה אפשרותיש אפשרות אולי למישהוא להוריד ולהעלות?
נגמר כבר????שזה יגמר תהיה אפשרות
???נגמר כבר????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 310, מ. י. פרצמן, תצפיתן ועוד 13 משתמשים16 //