- הוסף לסימניות
איפה רואים פה את יואלי????קבלו תמונהצפה בקובץ המצורף 653196
איפה רואים פה את יואלי????קבלו תמונהצפה בקובץ המצורף 653196
נראה לי מגיש צהריים מוזיקלייםאיפה רואים פה את יואלי????
אז מה עם לילה מנצח????נראה לי מגיש צהריים מוזיקליים
זה בלי קשר ישודר בתחנה הרגילה (השארה)אז מה עם לילה מנצח????
למה שלא יעבירו את תו השעה לתחנה הזאת??זה בלי קשר ישודר בתחנה הרגילה (השארה)
אי אפשר לדעת! אני לא זיהיתי אותו בצללים,גם מנחם טוקר ישדר שם?
נראה לי זה אנשים לא מוכרים גם אני לא זיהיתי אף אחד... (חוץ מיואליאי אפשר לדעת! אני לא זיהיתי אותו בצללים,
אגב מישהו זיהה שם עוד מישהו חוץ מיואלי?
![]()
איזה צללית זה עמירם בן לולו?אולי עמירם בן לולו והימור שלי אולי גם יהודה גלילי!
יאלה תעלו השארות
לא נכון גם ישי לפידות אצל דיקמן דיבר על קול חי בקול ברמהיואלי הזה לא רואה בעיניים! הוא היחיד שמסוגל לדבר על קול ברמה בקול חי!![]()
לא נראה לי שיואלי ימשיך לשדר בשתי תחנות סוג של התחרות כאילו תוכנית צהריים ב107.6 חלילה מנצח בקול ברמהתגידו התדר החדש 107.6 יהיה תחת קול ברמה ?(כאילו כמו כל חי מיוזיק שהם קשורים לקול חי אבל הם גם בפני עצמם)
ברור שזה יהיה תחת קול ברמה וזה לא התחרות כי זה אותה תחנהכי
לא נראה לי שיואלי ימשיך לשדר בשתי תחנות סוג של התחרות כאילו תוכנית צהריים ב107.6 חלילה מנצח בקול ברמה
זה מה שכתוב שםבאמת למה הורידו חבל![]()
קבלו תמונהצפה בקובץ המצורף 653196
יואלי זה צהרייםי
יואלי זה בצהריים או תוכניות ערב וחגים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 310, מ. י. פרצמן, תצפיתן ועוד 13 משתמשים16 //