- הוסף לסימניות
תשמע שה אחד הקסמים המטורפים שראיתי את אבי דרור עושה את זה כבר עשרות פעמים וזה מטורף אני כל פעם מתפעל מחדש הוא אלוף אש
תשמע שה אחד הקסמים המטורפים שראיתי את אבי דרור עושה את זה כבר עשרות פעמים וזה מטורף אני כל פעם מתפעל מחדש הוא אלוף אש
הזיהתשמע שה אחד הקסמים המטורפים שראיתי את אבי דרור עושה את זה כבר עשרות פעמים וזה מטורף אני כל פעם מתפעל מחדש הוא אלוף אש
זה טוב......מי הלילה?
[סליחה שאני שואל כל שבוע מחדש]
יש תמיד פרסומת פרומו לתוכנית השאלה איפה זה מתפרסם מי שיוכל לברר וכך נעלה כאן כל שבוע את הדף פרסומתהפינה השבועית:
והלילה????
זה מתפרסם בחשבון הטלגרם שלויש תמיד פרסומת פרומו לתוכנית השאלה איפה זה מתפרסם מי שיוכל לברר וכך נעלה כאן כל שבוע את הדף פרסומת
מי יודע מי שמע?
נו ולמי יש גישה לטלגרם שיעלה לנו תודהזה מתפרסם בחשבון הטלגרם שלו
וואוהפינה השבועית:
והלילה????
מלחין כעת שיר בשידור חי..וואו
השבוע יוסי גרין באולפן עם מיטב הלהיטים שלו
לא נראה לי.זה חינם?
אבל איך הוא עשה את זה?? לא גילה בסוף?
אם הוא היה מגלה, הוא היה הורס את 'אפקט ההפתעה'..אבל איך הוא עשה את זה?? לא גילה בסוף?
מטורף!!!!!אם הוא היה מגלה, הוא היה הורס את 'אפקט ההפתעה'..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 310, מ. י. פרצמן, תצפיתן ועוד 13 משתמשים16 //