לילה_תאורה מהחלון

• הוסף לסימניות
זה מסוג הדברים שיותר קל להראות מאשר לכתוב,
אז עשיתי משהו קטן כדי שתביני טוב יותר למה התכוונתי..

אני יסביר קצת מה עשיתי,
הכפלתי את הציור ומהשכבה המשוכפלת מחקתי את כל פנים הבית והדמויות, כלומר שעכשיו השכבה מכילה את הילד שנשען על החלון ואת חוץ הבנין.
שחקתי עם השכבה הזאת כדי לתת לה גבן כהה כחלחל. הוספתי את תאורת הירח והאור הצהוב מפנים הבית ובגדול זהו..
מקוה שעזר

קבצים מצורפים

• תאורה.jpg
    KB 483.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תיקון תאורה

תודה רבה לכל העוזרים!
1. סופי - על השראה [עדיין בגדר השראה, הלוואי שאגיע לזרימה כזאת בצביעה]
2. רפי ויואל - על ההדרכה בצביעה וכיוון תאורה.
3. contrast - על תיקון צבע!
4. ולכל המצלצלים והמחמיאים!!!!! זהוי הפעם הראשונה שאני מעלה את העבודות שלי וכמובן העידוד נתן כח יותר מכל!

אני מעלה גרסה מתוקנת, ליותר מיזה לא הצלחתי להגיע - אין לי כרגע זמן ומספיק ריכוז לזה - ב"ה לא מתלוננת

קבצים מצורפים

• תאורה_סופי.png
    KB 550.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תמשיכי להעלות!
עבודות מקסימות ומלאות חיות
גם התיק שלך מרשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה