למסירה ליל הסדר/פסח בבית? הרשימות שייקלו עליכם את ההתארגנות לחג!!!

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים היתה ביתד של יום שלישי כתבה מאד מוצלחת של י. פריינד על התארגנות יעילה בערב החג. אולי יש למישהו ויכול להעלות לפה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
1. מה עלי לעשות בערב פסח שחל בשבת (תשע"ט).
2. מה עלי לקנות התורה חסה על ממונם של ישראל.

הורדתם? נהנתם? תקפיצו, כך כולם יוכלו לראות ולהוריד.
"אפריילעכן כשר'ן פסח"
"פסח כשר ושמח"
יש אולי באקסל בבקשה?

• הוסף לסימניות
ייש"כ
רק הערה קטנה
ערב פסח שחל בשבת הכוונה היא שיום י"ד בניסן חל בשבת
צ"ל ערב פסח שחל ביום שישי

• הוסף לסימניות
ייש"כ
רק הערה קטנה
ערב פסח שחל בשבת הכוונה היא שיום י"ד בניסן חל בשבת
צ"ל ערב פסח שחל ביום שישי
נכון, אבל נראה לי שהכוונה היא : ערב, פסח שחל בשבת. (כלומר ההכנות בערב הפסח שהפסח חל בשבת.)
(ושוב, אני לא עשיתי את זה, ככה קיבלתי...)

• הוסף לסימניות
תודה
כבר שנים שאני רושמת הכל בדיוק אפילו דברים שבטוחים שיזכרו
ולא רק קניות וצריכות של מוצרים
אלא גם צורת שימוש צורת עטיפה ואיך הכנו את הארונות
מתי סימנו לנקות מה בישלנו וכו'
וזה מועיל מאד מאד!

• הוסף לסימניות
תודה
כבר שנים שאני רושמת הכל בדיוק אפילו דברים שבטוחים שיזכרו
ולא רק קניות וצריכות של מוצרים
אלא גם צורת שימוש צורת עטיפה ואיך הכנו את הארונות
מתי סימנו לנקות מה בישלנו וכו'
וזה מועיל מאד מאד!
את הדפים האלו הם מחלקים כבר שנים! יש אנשים שלא יכולים בלי זה!!, אחרי פעם אחת, מרגישים את ה''סדר'' שזה עושה!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה