שיתוף ליל הסדר שלי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני רוצה לשתף אתכם בפרוייקט חמוד שציירתי לפני כחודשיים ויוצא עכשיו לקראת פסח,
הגדה של פסח לילדים קטנים, של צעירי אגודת חב"ד,בפורמט מעניין (תראו בתמונה) ...
היה לחץ מטורף, ציירתי הכל בשבוע, אבל אני מרוצה מהתוצאה ... :)
מה אומרים ?
IMG_8323~1.jpg2.jpg3.jpg6.jpg7.jpg11.jpg

• הוסף לסימניות
רואים השתפרות בין העבודות שלך. זה מעולה איך שאתה מתקדם כל הזמן ולא נשאר במקום. מדהים שכל זה בשבוע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!!!
האמת שבתמונה האחרונה לקח לי זמן להבין מה זה התיקים שמחוברים לגמל... בהתחלה זה היה נראה כמו דמויות רפאים כאלה שצועדות איתם ביחד....

• הוסף לסימניות
מהמם

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!!
ממש ממש יפה!!!
תודה רבה !
האמת שבתמונה האחרונה לקח לי זמן להבין מה זה התיקים שמחוברים לגמל... בהתחלה זה היה נראה כמו דמויות רפאים כאלה שצועדות איתם ביחד....
צודק... :rolleyes:
ההצללה קצת כהה מדי...
קורה , מה לעשות .:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אליפות עןלם
פשוט ציורים יפים עדינים ודמיון מפותח כל כךךךך
(גם לי הפריע קצת התרמילים השחורים אבל הכל עולה על זה באליפות

• הוסף לסימניות
אליפות עןלם
דוקא אני ממש לא שמתי לב... ישב לי יפה בעין ולא קפץ;)

והכל מושלם ברמה!!
במיוחד היציאות מצריים.

• הוסף לסימניות
ואוווו מהממם!!!!!!!
איזה צבעוני ומדויק!
מושלם!

• הוסף לסימניות
אליפות עןלם
והכל מושלם ברמה!!
במיוחד היציאות מצריים.
ואוווו מהממם!!!!!!!
איזה צבעוני ומדויק!
מושלם!
תודה רבה רבה !
איזה כיף !
על טעם וריח ... ;)

• הוסף לסימניות
מה אומרים עכשיו ?
(סיקרן אותי פתאום לנסות לתקן, ובאמת נראה יותר טוב לדעתי)

11.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה