- הוסף לסימניות
מישהי למדה דרך י.נ.ר?
כנ"להייתי ממליצה לך אם כבר את בית ברכה
מישהי למדה דרך י.נ.ר?
כנ"להייתי ממליצה לך אם כבר את בית ברכה
בית ברכה זה רק פרונטלי.(בעיקרון. פה ושם פותחים איזה קורס במקוון) לא לכולן מתאיםהייתי ממליצה לך אם כבר את בית ברכה
אין שם חובת נוכחותב
בית ברכה זה רק פרונטלי.(בעיקרון. פה ושם פותחים איזה קורס במקוון) לא לכולן מתאים
ודאי שרוחנית אין מה להשוות אותם לינר
אז בשביל מה לשלם להם חודשי ולא ללמוד לבד?אין שם חובת נוכחות
ואת השיעורים יש לכל הסטודנטים באתר
אז מה ההבדל?
את באמת יכולה ללמוד לבד. זה גם מה שאני עושה.אז בשביל מה לשלם להם חודשי ולא ללמוד לבד?
גמני עושה את זהאת באמת יכולה ללמוד לבד. זה גם מה שאני עושה.
הם פותחים עכשו עוד קבוצה במדמ"ח - פעמיים בשבוע בזום ופעם פרונטלי.ב
למיטב ידיעתי זה לא פרונטלי.ב
יודעתלמיטב ידיעתי זה לא פרונטלי.
תבררי.
ומה שידוע לי, שזה לא מדמ''ח אלא מדעים* בהדגשת מדעי המחשב (שהיום לא נקרא כך אלא זה תואר במדעים, ובאיזושהי תעודה כותבים שזה בהדגשת מדעי המחשב. לא יודעת אם יש נפק''מ לענין עבודה וכו').
גם עכשיו בקיץ זה לא פרונטלי, מידיעה ברורה.הייתי שם ופרשתי לצערי כי לא יכולה פרונטלי... בשנה שעברה בקורונה היה מקוון אבל מסמסטר קיץ נגמר הסיפור.
אני חושבת שיש קורסים שניתנת עליהם תעודה (כאשר הקורס מקיף יחידת חומר שלמה)שווה ללמוד קורס ספציפי של נושא שמעניין אותי באוניברסיטה הפתוחה?
זה נחשב מן תעודה ביד? שורה בקורות חיים? משהו?
(יש לי תעודת הנדסאים בלי קשר)
סמסטר קיץ לוקחת קורס או שתייםעבודה במשרה מלאה עם שלושה קורסים זה לאבד שפיות , מנסיון
ואם פתאום הילד לא מרגיש טוב , או את מרגישה לא טוב אז המרדף אחרי עצמך נהיה הרבה יותר גרוע
זה המון מחירים שצריך לבדוק אם שווה אותם - לילות שלמים שנשארתי ערה ולא ראיתי את בעלי כלל
המון דברים שנדחו או לא נעשו ברמה אפילו של זלזול בבריאות מרוב עומס.
אבל אני כן צריכה לסייג דבר אחד - אני הייתי צריכה לעבור הכל בממוצע של 85 כי זה הדרישות של התואר השני שאני מתכננת לעשות בעזה . ועם כזה צורך זה טעות להכנס לשם.
הייתי לפני שבוע במבחנים - היו שם הרבה שהגיעו לעשות את ססטיסטיקה א' פעם שניה כי לא עברו,
שלא נדבר על סטטיסטיקה ב'....
סתם כך מעניין אותי - אתם מדברות על שלושה קורסים בסמסטר אבל סמסטר קיץ הוא קצר נורא בדכ לא לוקחים בו שלשוה קורסים , ואז זה עוד יותר זמן ..
העניין שחסר בפתוחה זה התמיכה בעבודות ובלימודיםאת באמת יכולה ללמוד לבד. זה גם מה שאני עושה.
סמסטר קיץ לוקחת קורס או שתיים
ברור לא שלוש
איזה תואר עשית?נשמע מטורף
האמת לא כ"כ מאמינה...אני לומדת דרך ינר תואר לחברה ורוח. יש שם תכנית לימודים שמותאמת לציבור שלנו ללא נושאים רגישים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים