מידע שימושי לימודים באוני' הפתוחה

• הוסף לסימניות
ב

בית ברכה זה רק פרונטלי.(בעיקרון. פה ושם פותחים איזה קורס במקוון) לא לכולן מתאים
ודאי שרוחנית אין מה להשוות אותם לינר
אין שם חובת נוכחות
ואת השיעורים יש לכל הסטודנטים באתר
אז מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
ב

הם פותחים עכשו עוד קבוצה במדמ"ח - פעמיים בשבוע בזום ופעם פרונטלי.

• הוסף לסימניות
ב

למיטב ידיעתי זה לא פרונטלי.
תבררי.
ומה שידוע לי, שזה לא מדמ''ח אלא מדעים* בהדגשת מדעי המחשב (שהיום לא נקרא כך אלא זה תואר במדעים, ובאיזושהי תעודה כותבים שזה בהדגשת מדעי המחשב. לא יודעת אם יש נפק''מ לענין עבודה וכו').

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי זה לא פרונטלי.
תבררי.
ומה שידוע לי, שזה לא מדמ''ח אלא מדעים* בהדגשת מדעי המחשב (שהיום לא נקרא כך אלא זה תואר במדעים, ובאיזושהי תעודה כותבים שזה בהדגשת מדעי המחשב. לא יודעת אם יש נפק''מ לענין עבודה וכו').
יודעת
הייתי שם ופרשתי לצערי כי לא יכולה פרונטלי... בשנה שעברה בקורונה היה מקוון אבל מסמסטר קיץ נגמר הסיפור.
מדמ"ח לא רלוונטי לי, אני עושה תואר אחר.

• הוסף לסימניות
עבודה במשרה מלאה עם שלושה קורסים זה לאבד שפיות , מנסיון
ואם פתאום הילד לא מרגיש טוב , או את מרגישה לא טוב אז המרדף אחרי עצמך נהיה הרבה יותר גרוע
זה המון מחירים שצריך לבדוק אם שווה אותם - לילות שלמים שנשארתי ערה ולא ראיתי את בעלי כלל
המון דברים שנדחו או לא נעשו ברמה אפילו של זלזול בבריאות מרוב עומס.
אבל אני כן צריכה לסייג דבר אחד - אני הייתי צריכה לעבור הכל בממוצע של 85 כי זה הדרישות של התואר השני שאני מתכננת לעשות בעזה . ועם כזה צורך זה טעות להכנס לשם.
הייתי לפני שבוע במבחנים - היו שם הרבה שהגיעו לעשות את ססטיסטיקה א' פעם שניה כי לא עברו,
שלא נדבר על סטטיסטיקה ב'....
סתם כך מעניין אותי - אתם מדברות על שלושה קורסים בסמסטר אבל סמסטר קיץ הוא קצר נורא בדכ לא לוקחים בו שלשוה קורסים , ואז זה עוד יותר זמן ..

• הוסף לסימניות
הייתי שם ופרשתי לצערי כי לא יכולה פרונטלי... בשנה שעברה בקורונה היה מקוון אבל מסמסטר קיץ נגמר הסיפור.
גם עכשיו בקיץ זה לא פרונטלי, מידיעה ברורה.

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד קורס ספציפי של נושא שמעניין אותי באוניברסיטה הפתוחה?
זה נחשב מן תעודה ביד? שורה בקורות חיים? משהו?
(יש לי תעודת הנדסאים בלי קשר)

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד קורס ספציפי של נושא שמעניין אותי באוניברסיטה הפתוחה?
זה נחשב מן תעודה ביד? שורה בקורות חיים? משהו?
(יש לי תעודת הנדסאים בלי קשר)
אני חושבת שיש קורסים שניתנת עליהם תעודה (כאשר הקורס מקיף יחידת חומר שלמה)
ויש קורסים שאין אפשרות לקבל עליהם תעודה (כי הם מהווים חלק קטן מהחומר עצמו)
בכל מקרה, את צריכה לברר מולם על הקורס הספציפי שאת רוצה ללמוד
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
עבודה במשרה מלאה עם שלושה קורסים זה לאבד שפיות , מנסיון
ואם פתאום הילד לא מרגיש טוב , או את מרגישה לא טוב אז המרדף אחרי עצמך נהיה הרבה יותר גרוע
זה המון מחירים שצריך לבדוק אם שווה אותם - לילות שלמים שנשארתי ערה ולא ראיתי את בעלי כלל
המון דברים שנדחו או לא נעשו ברמה אפילו של זלזול בבריאות מרוב עומס.
אבל אני כן צריכה לסייג דבר אחד - אני הייתי צריכה לעבור הכל בממוצע של 85 כי זה הדרישות של התואר השני שאני מתכננת לעשות בעזה . ועם כזה צורך זה טעות להכנס לשם.
הייתי לפני שבוע במבחנים - היו שם הרבה שהגיעו לעשות את ססטיסטיקה א' פעם שניה כי לא עברו,
שלא נדבר על סטטיסטיקה ב'....
סתם כך מעניין אותי - אתם מדברות על שלושה קורסים בסמסטר אבל סמסטר קיץ הוא קצר נורא בדכ לא לוקחים בו שלשוה קורסים , ואז זה עוד יותר זמן ..
סמסטר קיץ לוקחת קורס או שתיים
ברור לא שלוש
איזה תואר עשית?נשמע מטורף

• הוסף לסימניות
את באמת יכולה ללמוד לבד. זה גם מה שאני עושה.
העניין שחסר בפתוחה זה התמיכה בעבודות ובלימודים
בבית ברכה גם אם תראי את ההקלטות תהיה לך סביבה תומכת מהבנות למרות שלא מגיעים לפרונטלי

• הוסף לסימניות
סמסטר קיץ לוקחת קורס או שתיים
ברור לא שלוש
איזה תואר עשית?נשמע מטורף

לא סיימתי עזבתי אחרי שנה אחת
התואר ממש לא רציני מדעתי החברה והרוח אבל הכנסנו בו קורסים בפסיכולוגיה
בשביל התואר השני והם היו כמויות מטורפות של חומר שאף פעם לא הפקתי לגמור

• הוסף לסימניות
אני לומדת דרך ינר תואר לחברה ורוח. יש שם תכנית לימודים שמותאמת לציבור שלנו ללא נושאים רגישים. אם את עובדת מומלץ לקחת לא יותר משני קורסים. המטלות הן חלק נכבד מהלימוד ושואב די הרבה זמן מעבר ללימוד עצמו. אין אפשרות לעשות עבודת צוות. אם לא חשוב לך השם של התואר הייתי ממליצה לך ללמוד באונו שם הלימודים מסתיימים תוך שנה וחצי לרוב עם עבודה משותפת בין הלומדות וללא מטלות רבות כמו בפתוחה.

• הוסף לסימניות
אני לומדת דרך ינר תואר לחברה ורוח. יש שם תכנית לימודים שמותאמת לציבור שלנו ללא נושאים רגישים.
האמת לא כ"כ מאמינה...
ואם כבר, עדיף שאחת שהולכת ללמוד שתדע שמה שהיא לומדת לא מתאים לרוח התורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....