לימודים ביום שלישי - בחירות לרשויות מקומיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1101266:
ישוו את כמות הסבל....- אם אני מביאה לך כרגע משרה בהוראה את באה לעבוד??? למרות שבעצם את צריכה לעשות בהוראה כעשר שנים בממוצע של מילויי מקום ללא זכויות ובממוצע 20 שנה כדי להגיע למשרה מלאה? מעונינת?

ממש לא, אני לא מתאימה למקצוע הזה, כמו שלא הייתי הולכת להיות רואת חשבון שאולי עושה יותר כסף ממני.

ולא הכחשתי (גם כתבתי למעלה) שזה עבודה קשה ומתישה, אבל עם כל הכבוד, מזכירה שעובדת שנים באותו מקום ומרויחה שכר מינימום המצב שלה לדעתי לא יותר טוב!
ותוסיפי על זה שעל כל דקה שהיא לא עובדת, היא לא מקבלת שקל, להבדיל מאוד ממורות!

אם אני מציעה לך כזו משרה את באה לעבוד????.... ;)

וכן, אני גם מכירה מורות שמרויחות נפלא וגם חופשות חצי מהשנה - מקסים, למה לא? (יש לציין שזה ממש לא כולם)

• הוסף לסימניות
מה קורה במעונות? ובגנים? לימודים כרגיל?

• הוסף לסימניות
שמעתי שבגנים כרגיל...

• הוסף לסימניות
אני שמעתי (לא בררתי במקור מוסמך) שלא נותנים יום חופשי לאף אחד כי בציבור הכללי (בעיקר) יוצאים לבלות ביום כזה ולכן נמנעים מלהצביע.
לתפארת מדינת ישראל.

• הוסף לסימניות
לי ידוע שאין חופש. מוסד שיש בו קלפי אמור לצאת ליום שדה.

• הוסף לסימניות
אצלנו יש חופש בעקבות הבחירות.

מי בדיוק אמור לממן את הטיול??? ההורים? בית הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1101799:
לי ידוע שאין חופש. מוסד שיש בו קלפי אמור לצאת ליום שדה.

גם אני שמעתי כך.

• הוסף לסימניות
מי בדיוק אמור לממן את הטיול??? ההורים? בית הספר?

יצא חוק חדש לא מזמן שהעיריות מממנות את הטיולים של בית הספר.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול,
אני יודעת שברחובות (עוד כמה ערים.......) יש באותו יום פעילות בפארקים שונים בעיר (לבתי"ס שיש להם קלפי).

• הוסף לסימניות
אפרתה, יש צדק בדברייך, אך תמיד טוב לחשוב ולנסות להבין גם את הצד השני של המתרס,
ולהתמרמר?
כל אחד יכול.....

• הוסף לסימניות
ח"ו , לא התמרמרות רק פליאה על משרד החינוך שיורה לעצמו ברגליים...

• הוסף לסימניות
כוונתי היתה על עובדי ההוראה...

• הוסף לסימניות
עיריית ירושלים: ב-180 מתוך 725 בתי ספר יוצבו קלפיות בבחירות הקרובות, רק ב11 מהם לא יתקיימו לימודים ביום הבחירות

• הוסף לסימניות
מייל שקיבלנו בביה"ס:

מכובדיי
מפקחים יקרים

בימים האחרונים, ישנן פניות רבות של מנהלי/ות בתי ספר לברור על קיום לימודים ביום שלישי הקרוב [יום הבחירות]
ראוי להבהיר להם/ן כי
כפי שפורסם, יום הבחירות לרשויות המקומיות – אינו יום שבתון. וע"פ הוראה מנכלי"ת המשרד, הלימודים ביום זה אמורים להתקיים כסדרם גם בבתי ספר שמוצבים בהם קלפיות.
הרשות המקומית נדרשת לפתרונות אבטחה ובטיחות לשמירה על שלומם של התלמידים, ובכפוף להנחיות בטחון מוס"ח. [כגון: כניסה נפרדת לבוחרים ולתלמידים והפרדה מוחלטה בין שני המתחמים]
יודגש שמערכת החינוך המיוחד [בתיה"ס של ח"מ וכן כתות ח"מ המשולבות בבתיה"ס] תפעל כרגיל.

מתוך בתי הספר בהם מוצבות קלפיות, אישרה הוועדה העירונית [בהרכב של נציג הרשות, המשרד והבעלות, שהתכנסה ע"פ הוראת מנכלי"ת המשרד] למספר בקשות בתי"ס, לביטול כללי של לימודים במקומות שבהם לא ניתן לקיים פעילות בית ספרית, חלקית או מלאה או פעילות חוץ בית ספרית. ראוי להדגיש למנהלים/ות שבכל מוסד בו לא יתקיימו לימודים כלל, או פעילות חוץ בית ספרית,ימירו את יום זה ביום לימודים אחר.

בשאר המוסדות בהם מוצבות קלפיות יתקיימו לימודים כרגיל/לימודים חלקיים/לימודים חוץ בית ספריים.
נא עמדו בקשר עם המנהלים/ות כדי לתת מענה לכל שאלה.

בברכה
יהושע גרבר
מפקח כולל
משרד החינוך, אגף מוכר שאינו רשמי - חרדי
רח' כנפי נשרים 22 גבעת שאול ירושלים. טלפון: 5601402 02 פקס: 5601572 02
נייד 6289324 050

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1101271:
ממש לא, אני לא מתאימה למקצוע הזה, כמו שלא הייתי הולכת להיות רואת חשבון שאולי עושה יותר כסף ממני.

ולא הכחשתי (גם כתבתי למעלה) שזה עבודה קשה ומתישה, אבל עם כל הכבוד, מזכירה שעובדת שנים באותו מקום ומרויחה שכר מינימום המצב שלה לדעתי לא יותר טוב!
ותוסיפי על זה שעל כל דקה שהיא לא עובדת, היא לא מקבלת שקל, להבדיל מאוד ממורות!

אם אני מציעה לך כזו משרה את באה לעבוד????.... ;)

וכן, אני גם מכירה מורות שמרויחות נפלא וגם חופשות חצי מהשנה - מקסים, למה לא? (יש לציין שזה ממש לא כולם)

תשווי עבודת מזכירות=ישיבה בחדר ממוזג ללא עמידה ללא השלטת משמעת ללא גרון וכשחוזרים הביתה אין ש"ב\מבחנים לבדוק\אמהות להתקשר\מורות לדבר...
ואח"כ תשווי את המשכורות הזעומות של עובדוי הוראה בפרופורציה לעבודה הקשה והמתישה שלהם..
במיוחד שהתלמידים (וגם אצלינו..) לא נעשים קלים משנה לשנה ואת מה שההורים לא מצליחים לחנך (כדוגמת: דרך ארץ למבוגרים ,עמידה בזמנים ועוד)- אנחנו ,המורים, נדרשים לעשות זאת במקומם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1104306:
תשווי עבודת מזכירות=ישיבה בחדר ממוזג ללא עמידה ללא השלטת משמעת ללא גרון וכשחוזרים הביתה אין ש"ב\מבחנים לבדוק\אמהות להתקשר\מורות לדבר...
ואח"כ תשווי את המשכורות הזעומות של עובדוי הוראה בפרופורציה לעבודה הקשה והמתישה שלהם..
במיוחד שהתלמידים (וגם אצלינו..) לא נעשים קלים משנה לשנה ואת מה שההורים לא מצליחים לחנך (כדוגמת: דרך ארץ למבוגרים ,עמידה בזמנים ועוד)- אנחנו ,המורים, נדרשים לעשות זאת במקומם...

אני לא חושבת זה היה הנושא.
השאלה היתה האם משרד החינוך צריך לדאוג לעובדיו ולארגן להם יום חופש ביום הבחירות, אם וכאשר חלק מילדי המורים יהיו בחופש.
משרד החינוך, כמשרד ממשלתי, אמור לדאוג לאינטרס הציבורי ולא רק לפנק את העובדים שלו.
למרבה המזל, הפעם הם הבינו את זה.
(הייתי נותנת צל"ש לפירון, אבל לא מגיע לו מסיבות אחרות. כידוע.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת