דרוש מידע לימודים בשבוע הבא - יש כבר הודעה רשמית?

כנראה יש גן ליד שיש בו מקלט ולכן עושים רוטציה בין שני הגנים

מבקשת האם למישהי יש מידע מאומת לעזור לי -
האם ידוע על מעון שפתח באזור ביתר / ירושלים / יוש?
מעונות עם ממד או מרחב מוגן.
מאד חשוב לי לדעת, תודה רבה
המעון של הבת שלי נפתח היום בירושלים

מבקשת האם למישהי יש מידע מאומת לעזור לי -
האם ידוע על מעון שפתח באזור ביתר / ירושלים / יוש?
מעונות עם ממד או מרחב מוגן.
מאד חשוב לי לדעת, תודה רבה
בביתר:
בית ברכה פתחו היום עד 13:00
נועם צוף - ככל הנראה מחר, עדכון סופי יהיה היום בלילה.

מיזהו יודע האם לימודים מחר בבני ברק דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בבקשה מהר

מיזהו יודע האם לימודים מחר בבני ברק דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בבקשה מהר
נראה שיש
הנה ההנחיות החדשות (הזוי שיש באזור השפלה- רשל"צ שהיה שם מלא היום ובכלל)
rp1ePP.jpg

איך יש לימודים בבני ברק אחרי 3 אזעקות זה פשוט סכנת נפשות לדעתי

מאמינה שב"ב רק מקומות שיש אפשרות להגיע למרחב מוגן.
לי ידוע שחלק מגני החנ"מ יפתחו.
רק כאלו שקיבלו אישור מבחינה בטיחותית

מכירה גנים שיש ממ"ד, אבל עם בעיות בטיחות כלשהם,
לא יפתחו מחר.

הכל טל"ח... מי שמתכוון לשלוח מחר בבוקר- שיתעדכן דקה לפני שהילדים יוצאים שבאמת יש לימודים..
במצב כזה בוער א"א לסמוך על הודעה אפילו מלפני שעה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה