דרוש מידע לימודים בשבוע הבא - יש כבר הודעה רשמית?

מה שהסבירו לנו שמדלגים או לפחות מקצרים את שעת חצר- מוציאים כל פעם חצי מהבנות.
וקשה לילדים להיות כ"כ זמן בתוך מבנה הגן.
ומה עושים בחורף כשקר או ויורד גשם?
גם לא יוצאים והכל בסדר

צהרונים כנראה ביום ראשון

בעץ הדעת בירושלים עוד לא פתחו את הגן של הבת שלי.
ולא היה נשמע מהם שיש צפי לפתיחה בכלל.
השאלה אם זה החלטה עצמאית של בית יעקב או הוראה מהעיריה.

באיזה עיר? האם יש ביום שישי לימודים בבני ברק אוו שצריך לשמוע ביום חמישי בערב אם יש לימודים
הבנתי שלכל יום הם מודיעים בנפרד.
מה שכתבתי שם זה לגבי חולון ופ''ת.
בבני ברק הבנתי שהתחילו היום משמרות וככה גם מחר.

ואצלינו המעון מתחיל ב9 עד 1 כי לא רוצים לתת ארוחת בוקר
המעון שלנו עובד מ10 עד 10 וחצי כי לא רוצים להחליף טיטולים:unsure:

נס ששלחתי השנה לפרטי, אתמול בבוקר הודעתי לה שתחליט מה היא מתכננת לעשות בחודש הקרוב ואני אחליט אם להוציא את הילד או לא. בערב התקשרה לומר לי שפותחת
כמובן עם הדרגה מחודשת כי הילד היה בחופשה כמו כל בין הזמנים.

היום התקשרתי למשרדי הרשת של הבת שלי, אין להם מה לעשות לא יכולים למצוא מבנים לכל הגנים
הקטע שהגן צמוד למקלט של הבנין והמזכירה שואלת אותי- את רוצה שאני אפנה אותו?
מבחינתי שימגנו את הגן, זה לא הגיוני שאנחנו עלולים להשאר תלויים
אין עם מי לדבר

נס ששלחתי השנה לפרטי, אתמול בבוקר הודעתי לה שתחליט מה היא מתכננת לעשות בחודש הקרוב ואני אחליט אם להוציא את הילד או לא. בערב התקשרה לומר לי שפותחת
כמובן עם הדרגה מחודשת כי הילד היה בחופשה כמו כל בין הזמנים.
ועכשיו אמיתי, היום הם גומרים ב2:30
שאלתי אותה למה לא ב4
התשובה:
אחרים עדיין לא פותחים, למה שאנחנו נפתח עד 4?
ואני משלמת כפול בחודש מאלה שמסיימים ב1:30 :(

ועכשיו אמיתי, היום הם גומרים ב2:30
שאלתי אותה למה לא ב4
התשובה:
אחרים עדיין לא פותחים, למה שאנחנו נפתח עד 4?
ואני משלמת כפול בחודש מאלה שמסיימים ב1:30 :(
ההתחמקות של המטפלות והגננות מעבודה בתירוצי מלחמה פשוט מתסכלת
אבל תגידי תודה. אצלינו אין בכלל צפי להתחלה "כי יש תקלה עם המרחב המוגן
אפילו צפי לא נותנים לנו:mad:

הדבר שהכי מעצבן זה שכל המנהלות של המעונות או מטפלות פרטיות מחליטות מה בא להם לעשות (וכמובן שכל השיקולים זה לטובת הילדים ולביטחונם)
ודורשות שנשלם להם.

אולי גם לי זה יעבוד לדרוש מהבוס שישלם לי:p:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה