דרוש מידע לימודים ה' ו' בסמינר מעלות\הישן

• הוסף לסימניות
אני צפונית...
איזה מסלולים יש בכל סמינר?
ובעיקר: איך מעלות?
אשמח לקבל פירוט!
[יש לי קשרים]....

• הוסף לסימניות
הקפצה- די דחוף

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תתקשרי לכל סמינר לקבל רשימת מסלולים ופירוט זמנים ומחירים.
אחר כך תחפשי המלצות על האווירה, מבנות שלומדות.
אני אישית לומדת אדריכלות ב'ישן' במודיעין עילית. מאד נהנת והרמה גבוהה מאד למרות שאנחנו רק השנה הראשונה של המסלול.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני מדברת על הסמינרים שבירושלים

• הוסף לסימניות
בגדול יש את רוב המסלולים שיש בסמינרים החרדים
כפי שידוע לי הישן ומעלות סגרו כבר רישום
הם קיבלו כבר בנות
אז כדאי שתזדרזי

• הוסף לסימניות
זה ל
הם קיבלו כבר בנות
אז כדאי שתזדרזי
עוד שנה..
חייבת פירוט של המסלולים ומידע על הסניף מאד יעזור. תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם קיבלו כבר בנות
אז כדאי שתזדרזי
@רחל רות דחוף לי מאוד לדעת, סגרו כבר רישום בוודאות?
אפשר מספר של הישן?
@Rachel - Art יש לך מידע? ביררת?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם סגרו רישום לגמרי
אבל בנות כבר מקובלות לשם
לכן יהיה יותר קשה להכנס אחרי שהם כבר קיבלו בנות

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לדעת מה הסגנון של סמינר מעלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה