התייעצות לימודים 'לאנשים נורמליים'

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה הוצאתי ממקום לימודים, בטענה ל'שיקולים מקצועיים' ללא הסבר נוסף כשפניתי להנהלה המקצועית, הם ענו לי שהלימודים 'לאנשים נורמליים' וסירבו להוסיף מילה. האמירה הזו הייתה משפילה ופוגענית, מה דעתכם? מה ניתן לעשות במקרים כאלה?

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה הוצאתי ממקום לימודים, בטענה ל'שיקולים מקצועיים' ללא הסבר נוסף כשפניתי להנהלה המקצועית, הם ענו לי שהלימודים 'לאנשים נורמליים' וסירבו להוסיף מילה. האמירה הזו הייתה משפילה ופוגענית, מה דעתכם? מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
אמירה נוראית בעיני...
עשית משהו לא מקובל? התלבשת שונה?

• הוסף לסימניות
ללימודים במכון לימודים.
לא עשיתי שום דבר לא מקובל.
אוסיף שהמנהל האחראי הוא בנוסף להכל גם פסיכיאטר אך הוא לא מכיר אותי ודיבר בצורה מאוד לא מכבדת.
צעק שאני עוקפת את האנשים שהיו אמורים לענות תשובה, דיבר בזלזול וניתק את הטלפון לאחר האמירה המשפילה: 'הלימודים שלנו הם לאנשים נורמליים.'
ואני חשבתי לתומי שפסיכיאטר אמור להיות יותר מכיל ומבין.... וכשמישהו מתקשר במצוקה הוא לא עונה בצורה הזויה שכזו!

• הוסף לסימניות
ללימודים במכון לימודים.
לא עשיתי שום דבר לא מקובל.
אוסיף שהמנהל האחראי הוא בנוסף להכל גם פסיכיאטר אך הוא לא מכיר אותי ודיבר בצורה מאוד לא מכבדת.
צעק שאני עוקפת את האנשים שהיו אמורים לענות תשובה, דיבר בזלזול וניתק את הטלפון לאחר האמירה המשפילה: 'הלימודים שלנו הם לאנשים נורמליים.'
ואני חשבתי לתומי שפסיכיאטר אמור להיות יותר מכיל ומבין.... וכשמישהו מתקשר במצוקה הוא לא עונה בצורה הזויה שכזו!
מה יכול להיות הסיבה שהוא עשה את זה?
יש עוד אנשים שהוצאו מאותה סיבה?

• הוסף לסימניות

ברוכה הבאה לחיים.

מקצוע הוא רק מקצוע -
בסוף זה רק מידות ורמה אישית ועבודה פנימית.
ואם המידות לא טובות
המקצוע הוא עוד כלי שיכול גם להשחית.

וכך את יכולה למצוא רואי חשבון שאלופים בלמצוא פתרונות למיסוי הכי נמוך שיש
עורך דין שמנצלים פרצות בחוק בגאונות
פסיכולוגים שמטרללים רגשית
וכן על זו הדרך.

• הוסף לסימניות
מרוב הלם לא הקלטתי את השיחה הנ"ל והם לא ענו אח"כ בטלפון.
יצאו עוד אנשים אבל נתנו להם סיבה ולי לא חוץ מ"שיקולים מקצועיים"

• הוסף לסימניות

מה היה לפני?
בעקבות מה הגיעה השיחה הזאת?

ולכל הדעות,
גם אם ההחוצה מהלימודים מותרת לו,
ההתבטאות נוראית ומשפילה.
ומאוד לא מקצועית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נשמע סיפור הזוי
אבל חסרים בו הרבה פרטים
איזה מקום לימודים זה?
שילמת שכר לימוד?

• הוסף לסימניות
כלום,
כשההיא שהודיעה לי על הפסקת הלימודים היא אמרה לי שהיא מבינה שאני בהלם.
וכששאלתי מה עשיתי אמרו לי כלום זה בגלל שיקולים מקצועיים.
לשאלתי מהם אמרו תפסיקי לשאול שאלות.

• הוסף לסימניות
האמת, ממש לא ברור!
יש מצב שאולי מסלול הלימודים נסגר??
הם אמרו שיחזירו את הכסף רק טכנית זה עדיין לא קרה?

• הוסף לסימניות
יש לך את כל הפרמטרים לקבל תביעה מסודרת עם החזרים, אז למה את עצובה?

• הוסף לסימניות
אם יש לך קבלות על מה ששילמת עד כה ,אין סיבה שלא תקבלי את כל הכסף בחזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה