אמירה נוראית בעיני...לפני כחצי שנה הוצאתי ממקום לימודים, בטענה ל'שיקולים מקצועיים' ללא הסבר נוסף כשפניתי להנהלה המקצועית, הם ענו לי שהלימודים 'לאנשים נורמליים' וסירבו להוסיף מילה. האמירה הזו הייתה משפילה ופוגענית, מה דעתכם? מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
מה יכול להיות הסיבה שהוא עשה את זה?ללימודים במכון לימודים.
לא עשיתי שום דבר לא מקובל.
אוסיף שהמנהל האחראי הוא בנוסף להכל גם פסיכיאטר אך הוא לא מכיר אותי ודיבר בצורה מאוד לא מכבדת.
צעק שאני עוקפת את האנשים שהיו אמורים לענות תשובה, דיבר בזלזול וניתק את הטלפון לאחר האמירה המשפילה: 'הלימודים שלנו הם לאנשים נורמליים.'
ואני חשבתי לתומי שפסיכיאטר אמור להיות יותר מכיל ומבין.... וכשמישהו מתקשר במצוקה הוא לא עונה בצורה הזויה שכזו!
ואני חשבתי לתומי שפסיכיאטר אמור להיות יותר מכיל ומבין.... וכשמישהו מתקשר במצוקה הוא לא עונה בצורה הזויה שכזו!
לפני כחצי שנה הוצאתי ממקום לימודים, בטענה ל'שיקולים מקצועיים' ללא הסבר נוסף כשפניתי להנהלה המקצועית, הם ענו לי שהלימודים 'לאנשים נורמליים' וסירבו להוסיף מילה. האמירה הזו הייתה משפילה ופוגענית, מה דעתכם? מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
לא!!!!החזירו לך את הכסף?
שילמתי שכר לימוד.נשמע סיפור הזוי
אבל חסרים בו הרבה פרטים
איזה מקום לימודים זה?
שילמת שכר לימוד?
ממש חוצפה!לא!!!!
האם המקום בירושלים, שלוחה של מכללת ה.?הוצאתי ממקום לימודים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים