- הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהו יודע כמה עולה לימודים של אפיון, בניה ועיצוב אתרים בסיעור מוחות ופרוג.
תודה!!!!!
תודה!!!!!
כשאני בררתי לפני שנתיים זה על כ-10 אלף בשתי המקומות.
תרימי טלפון ותבררי.
תודה
בפרוג אמרו לי בגלל שאני מעצבת גרפית אני מצטרפת למסלול עיצוב ובניית אתרים בעלות של 4700- (המסלול כולו הוא גרפיקה לפרינט ודיגיטל ואני מצטרפת רק לדיגיטל)
השאלה עד כמה זה מקיף את כל החומר..
ובסיעור מוחות עדיין לא חזרו אליי. :/
ומה ההבדל בין "אפיון בניה ועיצוב אתרים" לבין "תכנות אתרים"?
תבדקי אם רק לדיגיטל הכוונה רק לעיצוב או גם HTML, CSS, WORDPRESS.
תודה
בפרוג אמרו לי בגלל שאני מעצבת גרפית אני מצטרפת למסלול עיצוב ובניית אתרים בעלות של 4700- (המסלול כולו הוא גרפיקה לפרינט ודיגיטל ואני מצטרפת רק לדיגיטל)
השאלה עד כמה זה מקיף את כל החומר..
ובסיעור מוחות עדיין לא חזרו אליי. :/
ומה ההבדל בין "אפיון בניה ועיצוב אתרים" לבין "תכנות אתרים"?
אפיון ובניה בד"כ זה בלי העמקה בתכנות, שפות תכנות צד שרת וצד לקוח, המון אתרים לא מורכבים נבנים ע"י בוני אתרים שאין להם מושג בקוד, ההבנה בקוד והיכולת בכתיבת קוד, נותנת יותר אפשרויות, להוספת/שינוי פונקציונאלית שלא קיימת.
אתרים מורכבים יותר, בד"כ דורשים גם ידע בשפות תכנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים