לימודים מחר בירושלים

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם יש???

• הוסף לסימניות
כעת שמעתי בקול ברמה לא יהיו לימודים מחר בירושלים!!!

• הוסף לסימניות
106 זה העיריה הם יגידו הכי מדויק

• הוסף לסימניות
אין מצב שיהיו, אי אפשר ללכת ברחוב, אי אפשר לנסוע בכבישים!

• הוסף לסימניות
אין!

• הוסף לסימניות
ואם יגידו בעירייה וברדיו ובמשרד החינוך שכן יש לימודים.
תעיזי לשלוח את הילדים?

אני לא.

• הוסף לסימניות
עפ"י מוקד 106: כל מערכת החינוך בירושלים מחר, מושבתת.

• הוסף לסימניות
חופש מחר בכל ירושלים

;)

• הוסף לסימניות
אני נורא מקווה שיש לימודים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1147634:
אני נורא מקווה שיש לימודים!

ואיך ילכו הילדים ללימודים?
ושוב אני שואלת אם כשמודיעים שאין לימודים הכוונה גם שלא הולכים לעבודה או שאין קשר?

• הוסף לסימניות
הלימודים בירושלים לא יתקיימו מחר עקב נזקי הסופה במוסדות חינוך והסיכון לתלמידים, כוחות העירייה יסיירו מחר במרכזי החינוך על מנת לתקן את הנזקים ולאפשר את חידוש הלימודים לקראת יום שני.
(מתוך האתר של עירית ירושלים)

http://www.jerusalem.muni.il/jer_main/defaultnew.asp?lng=1

• הוסף לסימניות
משרד החינוך עדכן שלא יהיו לימודים היום במקומות הבאים:
בירושלים, במועצה האיזורית תמר, בצפת, בצפון רמת הגולן, בפקיעין ובמועצה האיזורית מטה יהודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה