- הוסף לסימניות
ומה העשה שאני עובדת והילדים בבית?מסכימה גם. אבל תנו את הדעת גם על עובדי ההוראה שלהם וילדיהם שבבית...
אולי עובדי ההוראה ישמרו עליהם?
ומה העשה שאני עובדת והילדים בבית?מסכימה גם. אבל תנו את הדעת גם על עובדי ההוראה שלהם וילדיהם שבבית...
יש חובה לכל רשות לארגן שמרטפיה לילדי עובדי חרום. תבררי מה קורה באזור שלך.ומה העשה שאני עובדת והילדים בבית?
מצב חרוםכן.
האמא בעבודה (לא עובדת הוראה...)
האבא בכולל (מתחילים מוקדם)
ומי עם הילדים??? (הגדולה רק בת 8)
זה לא קשור לעיריה. זו מדיניות כלל ארצית.עריית ירושלים שלחה הודעה על לימודים?
יש לימודים בזום כמו שאני יודעת.עריית ירושלים שלחה הודעה על לימודים?
כולל סורוצקין לא מחייבים את האברכים לחזור לכולל מחר???
לא הבנתי מה קשור לזה שמשאירים קטנים לבד בבית
שר החינוך הודיע בהחלטה משותפת עם פיקוד העורףעריית ירושלים שלחה הודעה על לימודים?
נכוןבסורוצקין מתחילים בר"ח כרגיל
אנחנו קבלנו אתמול טלפון מהגננת (מ"ע) שהלימודים כנראה יחזרו ברביעייודעים מה קורה בהמשך השבוע? מחר?
שזה אומר?כמובן בהתאם לפיקוד העורף
לא יודעתשזה אומר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון ו-yes I am2 //