לימודי אדריכלות ועיצוב פנים

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
מבררת בשביל בת שמסיימת י"ב ומחפשת מקום טוב עם מרצים ברמה ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים באזור בני ברק (עדיף ) עם מסגרת של סמינר - ז"א לימודים כל השבוע ולא פעם - פעמיים בשבוע .
מכירים ? אשמח להמלצות בעניין .
תודה וערב נפלא!

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה ועל הדרך שואלת , מכירים סמינר בפתח תקווה של של הרב אלדסהימר ?
הבנתי ששם יש לימודי עיצוב ואדריכלות ..

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, אין בב"ב סמינר שלומדים בו אדריכלות בי"ג י"ד, חוץ מהכלל חסידי.
איתי בסימנר בירושלים בזמנו למדו 2 בנות מבני ברק בגלל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1411485:
אני מקפיצה ועל הדרך שואלת , מכירים סמינר בפתח תקווה של של הרב אלדסהימר ?
הבנתי ששם יש לימודי עיצוב ואדריכלות ..

מכירים :)
לא למדתי אדריכלות ועיצוב פנים, אני יכולה לברר לך לגבי הרמה הלימודית.

לגבי הרמה הרוחנית... גן עדן!
מקום לבנות שמחפשות להיות ערכיות יותר, ולא שמחפשות את לימודי החול,
ו"חייבות" לימודי קודש...
כמובן שבכל מקום יש את כל הסגנונות, אך מי שרוצה ומעונינת לצמוח,
תצליח בס"ד לעשות זאת שם בצורה נהדרת!

הרבנית שרמן היא מחנכת כיתה שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה