דרוש מידע לימודי אוטומציה עסקית

• הוסף לסימניות
אשמח לקלב מידע על לימודי אוטומציה .
וכן מה המצב בשוק של האוטומציה , שכר, ועוד...
לכל מי שיש בידו מידע כלשהוא ממש אשמח .
תודה ענקית מראש

• הוסף לסימניות
יש למשהו מידע?

• הוסף לסימניות
אשמח לקלב מידע על לימודי אוטומציה .
וכן מה המצב בשוק של האוטומציה , שכר, ועוד...
לכל מי שיש בידו מידע כלשהוא ממש אשמח .
תודה ענקית מראש
אני גם צריכה לקבל מידע עבור קוס היכן אפשר ללמוד את זה והאם זה דבר שמכניס

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי שיש ביקוש מאד גדול לאוטומציות היום.
וזה רק הולך וגדל ,כי כל המערכות מתייעלות ומשתדרגות כל הזמן.
וזה בעצם התפקיד של האוטומציה- לחסוך בכח אדם, ולייעל פעולות ע"י בוטים.
אין לי כ"כ מושג איפה אפשר ללמוד את זה.
יודעת שהקורס של פרוג ממש מקצועי.
אבל כדאי לברר קודם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי שיש ביקוש מאד גדול לאוטומציות היום.
וזה רק הולך וגדל ,כי כל המערכות מתייעלות ומשתדרגות כל הזמן.
וזה בעצם התפקיד של האוטומציה- לחסוך בכח אדם, ולייעל פעולות ע"י בוטים.
אין לי כ"כ מושג איפה אפשר ללמוד את זה.
יודעת שהקורס של פרוג ממש מקצועי.
אבל כדאי לברר קודם...
בהצלחה!
האם יש כאן משהו שלמד בפרוג או במקום אחר והוא יכול להמליץ לי על מקום אני מאוד אשמח גם אם יש אנשים שלמדו את זה ולדעת האם זה באמת שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה