דרוש מידע לימודי אוסטאופתיה

• הוסף לסימניות
מתגבשת נשים קבוצה חרדית אוסטאופתיה ע"י מורה מנוסה במשך עשרות שנים
לפרטים נוספים 0504173644

• הוסף לסימניות
תנסו שוב
המספר פעיל
אולי זה היה בדיוק לא זמין
אם אין מענה תנסו במספר 029914070
לבקש את ציפי

• הוסף לסימניות
שימו לב שתחום האוסתואופתיה הוא תחום מסוכן, מי שלא ממש ממש מומחה יכול לסכן אחרים.
לכן שאלתי מי המורה.
יש מורה שהחליטה ללמד אוסואופתיה כחלק מקורס לדולה, זו סכנה, וחוסר אחריות. וכן היא יש לה וותק.
אני ממש ביקשתי ללמוד מההכי ידועה בתחום, והיא אמרה לי שהיא מפחדת לקחת אחריות ללמד מישהו בלי תעודה ברפואה ידע נרחב באוטונומיה וכו...בקיצור אם אתן רוצות ללמוד את התחום תעשו את זה חכם, ולא רק סתם קורס.

• הוסף לסימניות
שימו לב שתחום האוסתואופתיה הוא תחום מסוכן, מי שלא ממש ממש מומחה יכול לסכן אחרים.
לכן שאלתי מי המורה.
יש מורה שהחליטה ללמד אוסואופתיה כחלק מקורס לדולה, זו סכנה, וחוסר אחריות. וכן היא יש לה וותק.
אני ממש ביקשתי ללמוד מההכי ידועה בתחום, והיא אמרה לי שהיא מפחדת לקחת אחריות ללמד מישהו בלי תעודה ברפואה ידע נרחב באוטונומיה וכו...בקיצור אם אתן רוצות ללמוד את התחום תעשו את זה חכם, ולא רק סתם קורס.
ואוו זה חשוב!
גם אם מטופלים אצל מישהו, צריך לבדוק איפה הוא למד.

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבכן:
נותרו עוד 2 מקומות אחרונים, מי שמעוניינת שתמהר להירשם

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה,
מנסה לארגן קבוצת נשים, אשמח לשמוע אם יש לך מורה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, כמה זמן הלימודים ומה העלות בערך ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה