דרוש מידע לימודי אחיות / סיעוד

בתור אחות אני ממש מסכימה עם מה שכתבו כאן לפני. הלימודים דורשים מאוד,מאוד קשה לעבוד תוך כדי.

השכר בסופו של דבר מבייש לגמרי את ההשקעה.
כדי להגיע למשכורת סבירה חייבים לעבוד שבתות ומשמרות.
וקחו בחשבון שאין חופשים. עובדים שבתות, חגים, חוה"מ....וזה ממש לא קל.
קחו הכל לתשומת ליבכם לפני התחלת הלימודים .

יש כאן מיילדות?
כי מעניין אותי על התחום הספציפי הזה.
איך המשכורת? איך העבודה? איך ההשלמה של בלימודים למיילדות?

וואי זה נשמע מייאש ביותר כלומר זה פשוט לא נשמע משתלם
חשבתי לפחות לא כסף אבל סיפוק מטורף כן...

יש כאן מיילדות?
כי מעניין אותי על התחום הספציפי הזה.
איך המשכורת? איך העבודה? איך ההשלמה של בלימודים למיילדות?
אותם הדרגות כמו אחות רגילה. אולי מתקדמים בדרגה אחרי 3 שנים ותק ולא 4. אבל בגדול כמעט אותו הדבר.
אה. יש תוספת של 280 ש"ח במשכורת למי שעושה על בסיסי במיילדות. (לפי נקודות. ועל בסיסי במיילדות זה כמעט המקסימום של נקודות שאפשר לקבל לעל בסיסי)
ההשלמה זה שנה וחצי בלי לראות בית, בלי חיים ובלי נשימה. אני מתכוונת לכל מילה...

נערך לאחרונה ב:
אותם הדרגות כמו אחות רגילה. אולי מתקדמים בדרגה אחרי 3 שנים ותק ולא 4. אבל בגדול כמעט אותו הדבר.
אה. יש תוספת של 280 ש"ח במשכורת למי שעושה על בסיסי במיילדות. (לפי נקודות. ועל בסיסי במיילדות זה כמעט המקסימום של נקודות שאפשר לקבל לעל בסיסי)
ההשלמה זה שנה וחצי בלי לראות בית, בלי חיים ובלי נשימה. אני מתכוונת לכל מילה...
עשית את העל בסיסי במיילדות? יש לי מה לשאול אותך

בלת''ק
אופק- הוא אולי רוצה לדמות מסגרת סמינרית-
בפועל ממש לא.
מידע.
וכל אחת שחושבת שיש מקום ללימודי אחיות כמו סמינר- אין חיה כזו.
תבררו טוב ותקבלו תשובות
בהצלחה

מבחר נקרא חרדי
מידע- הוא לא רק חרדי.
חרדי כידוע לכולנו זה קשת רחבה עם המון שוליים.
אחת שאני מכירה למדה שם (עזבה עקב הקושי של רמת הלימוד)
ורכשה סמארטפון ובגדול השתנתה.

בקיצור מבחינה רוחנית זה ממש לא מתקרב לסמינר ודומיו.
שכל אחת תעשה שאלת רב

איפה מומלץ כיום ללמוד סיעוד/אחיות לחרדיות במרכז.

למדתי במכון טל ונהניתי מאוד, רוב הלימודים היה בזום והיינו קבוצה של 6 חרדיות שהתלכדנו עם עצמינו בקיצור ממליצה ממש.

יכולה לתת לי יותר פרטים על מכון טל?
זה נחשב לדתי /חרדי / גם וגם ?

דתי לגמרי (מרצות בחלקן חילוניות) הבנות מישובים ביו״ש
הרבה מהלימודים בזום
לא היה קשר עם בנות למעט 3 שהיו חרדיות

בתור אחות אני ממש מסכימה עם מה שכתבו כאן לפני. הלימודים דורשים מאוד,מאוד קשה לעבוד תוך כדי.

השכר בסופו של דבר מבייש לגמרי את ההשקעה.
כדי להגיע למשכורת סבירה חייבים לעבוד שבתות ומשמרות.
וקחו בחשבון שאין חופשים. עובדים שבתות, חגים, חוה"מ....וזה ממש לא קל.
קחו הכל לתשומת ליבכם לפני התחלת הלימודים .
אפשר להתייעץ איתך באופן פרטי ?

השכר מאוד מאוד תלוי - עבדתי בקופ'ח והרווחתי סביב 8 לפני כשנתיים
היום אני בבי'ח ואני מרוויחה סביב 12 אלף וזה כי אני עובדת 2 לילות ו2 שבתות בחודש. תמיד אפשר למצוא מה מתאים לכל משפחה.
לי נוח המשמרות - יש לי בקרים פנויים, יש לי ימים פנויים לגמרי שאני בבית.
אני מסופקת מאוווד ממה שאני עושה, הולכת לעבודה בכיף, חוזרת הביתה בכיף.
הלימודים כן מאתגרים, אבל זה מעניין-לכן זה יותר קל ביחס לתיכון וכאלה

לגבי מבחר ושו'ת - דיברתי עם כמה בנות שמסיימות השנה - הכל תלוי ברמה הרוחנית שלך - יש בנות שהתחילות כשרות לגמרי והיום עם סמארטפון והכל.,, כדאי לעשות שאלת רב כשמתחילים ללמוד..
מוזמנת לשאול עוד שאלות אם יש לך משהו ספציפי

השכר מאוד מאוד תלוי - עבדתי בקופ'ח והרווחתי סביב 8 לפני כשנתיים
היום אני בבי'ח ואני מרוויחה סביב 12 אלף וזה כי אני עובדת 2 לילות ו2 שבתות בחודש. תמיד אפשר למצוא מה מתאים לכל משפחה.
לי נוח המשמרות - יש לי בקרים פנויים, יש לי ימים פנויים לגמרי שאני בבית.
אני מסופקת מאוווד ממה שאני עושה, הולכת לעבודה בכיף, חוזרת הביתה בכיף.
הלימודים כן מאתגרים, אבל זה מעניין-לכן זה יותר קל ביחס לתיכון וכאלה

לגבי מבחר ושו'ת - דיברתי עם כמה בנות שמסיימות השנה - הכל תלוי ברמה הרוחנית שלך - יש בנות שהתחילות כשרות לגמרי והיום עם סמארטפון והכל.,, כדאי לעשות שאלת רב כשמתחילים ללמוד..
מוזמנת לשאול עוד שאלות אם יש לך משהו ספציפי

תודה לעונות. יש לי כמה התלבטויות, אני חשבת שכר ובודקת שכר 15 שנה כבר מיציתי לגמרי, זה כבר משעמם, חוזר על עצמו בכל חודש וכו' ובנוסף אני רואה את הכמויות תלמידות שלומדות את המקצועות הללו, ואני מבינה שאין עבודה כמעט,,, אם אנסה לשנות מקום,,, לכן חשבתי על אחיות שזה משהו שרציתי תמיד. אבל יש התלבטויות 1. האם בתור אמא אצליח גם ללמוד וגם להיות בבית עם הילדים הכוונה שהראש יהיה פנוי גם אליהם, לא רק טכני כביסות ואוכל אלא זמן טוב ובריא ? או שזה מתפספס בזמן הלימודים האלו? 2. מה הסיכוי לעבור בהצלחה את הלימודים? מה עם אנגלית?? יש חומר באנגלית? 3.האם לאחר הלימודים אוכל לבחור איזו מחלקה או שיכולים לקבוע עובדה לעבוד במחלקות לדוגמא - שלא ארצה? כמו גריאטריה, מבוגרים , כי כולן רוצות בילדים ונשים,,, 4. מה לגבי הידבקויות מחולים? האם אחיות אכן נדבקות יותר משאר האוכלוסיה?? אני בהחלט שוקלת גם נושא זה
תודה לכן !!.

תודה לעונות. יש לי כמה התלבטויות, אני חשבת שכר ובודקת שכר 15 שנה כבר מיציתי לגמרי, זה כבר משעמם, חוזר על עצמו בכל חודש וכו' ובנוסף אני רואה את הכמויות תלמידות שלומדות את המקצועות הללו, ואני מבינה שאין עבודה כמעט,,, אם אנסה לשנות מקום,,, לכן חשבתי על אחיות שזה משהו שרציתי תמיד. אבל יש התלבטויות 1. האם בתור אמא אצליח גם ללמוד וגם להיות בבית עם הילדים הכוונה שהראש יהיה פנוי גם אליהם, לא רק טכני כביסות ואוכל אלא זמן טוב ובריא ? או שזה מתפספס בזמן הלימודים האלו? 2. מה הסיכוי לעבור בהצלחה את הלימודים? מה עם אנגלית?? יש חומר באנגלית? 3.האם לאחר הלימודים אוכל לבחור איזו מחלקה או שיכולים לקבוע עובדה לעבוד במחלקות לדוגמא - שלא ארצה? כמו גריאטריה, מבוגרים , כי כולן רוצות בילדים ונשים,,, 4. מה לגבי הידבקויות מחולים? האם אחיות אכן נדבקות יותר משאר האוכלוסיה?? אני בהחלט שוקלת גם נושא זה
תודה לכן !!.
לגבי 2. מה ששמעתי מאחרות זה קשוח, תחילה עבדו במשהו שנהנו, ואז חויבו לעבור למחלקה אחרת כמו מיון שזה טרוף של עבודה ולחץ וכו', לעתים זה גרם להם לנתוש את הבית חולים עם השכר, ולחפש משהו בקטנה יותר עם פחות שכר ליד הבית

תודה לכן !!.
1. לא אוכל לומר לך לגביך, אבל אני מכירה כמה וכמה נשים בשבלב מתקדם בחיים, שכבר הקימו משפחה ועבר הרבה זמן מאז שישבו על ספסל הלימודים, ומנהלות את זה למופת, אני לא יודעת איך הן עושות את זה, רק אוכל לומר לך שמהצד זה נראה שהזמן שהן עם הילדים - גם אם הוא מועט, הוא משמעותי. הלימודים בסופו של יום הם עניין טכני, הם יכולים לגזול הרבה משאבים, אבל דווקא בגלל שהם תובעניים, לומדים לנצל עם הילדים את הזמן ולהפוך אותו לכמה שיותר איכותי.
2. סיכוי גבוה בעז"ה, ממה שאני רואה, לימודי אחיות הם מבוססי זיכרון, בקורסים כמו אנטומיה, פיזיולוגיה וכולי צריך התמדה ושינון, לא להיות איינשטיין. לגבי אנגלית - בכל תואר יש סיווג לרמות אנגלית ע"י מבחן אמירנ"ט, ככל שהציון שתקבלי יהיה גבוה יותר, כך תקבלי פחות קורסים במהלך התואר. הקורסים עצמם לא קשים, אבל מעצבנים כי הם לוקחים עוד זמן של קורס בסמסטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה