כן, הוא מגדיר את התפקיד: אחות סיעודית.והכי חשוב... האם טיפול סיעודי הוא חובה בתפקיד? כי אם כן... אז לא... סורי...![]()
4 שנים או שנתיים וחצי הסבה.איפה למדתן?
כמה עולה?
כמה זמן לקח?
המבחנים קשים?
איזה תעודה / תואר מקבלים?
איך מסתדרים עם ההיעדרות מהבית?
צריך להיות שבתות בעבודה?
מה המשכורת בהתחלה ואחרי שנתיים שלוש?
כן כן כן.והכי חשוב... האם טיפול סיעודי הוא חובה בתפקיד? כי אם כן... אז לא... סורי...
אם את מתכוונת לעבוד בבית חוליםהאם טיפול סיעודי הוא חובה בתפקיד?
שבתות אחת לכמה זמן ?4 שנים או שנתיים וחצי הסבה.
תואר ראשון
שבתות עושים.
המשכורת בסדר לא יותר...
כן כן כן.
לא בכל מחלקה ממש לאאם את מתכוונת לעבוד בבית חולים
בכל מחלקה יכולים להיות סיעודיים.
איפה לא?לא בכל מחלקה ממש לא
במחלקת אחיות גם אין אחיות...במחלקת יולדות אין בכלל
בשאר המחלקות יש
תלוי במחלקה תלוי בכמות האחיות. בד''כ שתי שבתות בחודש.שבתות אחת לכמה זמן ?
מה זה אומר משכורת בסדר
ראיתי שהשכר של האחיות יחסית גבוה
כמובן לא הייטק ...
בטח שיש. רק סיעוד של תינוק פצפון.בתינוקיה, פגיה
(הייתי עם בני לאחרונה....)
המשכורת אמנם לא גבוהה במיוחד, וסגנון העבודה בהחלט דורש.המשכורת של האחיות ממש לא גבוהה, אז אם את הולכת בשביל המשכורת תחפשי מקצוע אחר.
הלימודים אינטנסבים מאוד.
כיום השוק מוצף בחרדיות/דתיות כך שחייבים להתנדב לשבתות/חגים
אני לא מכירה מישהי ממש מקרוב שכבר עובדת במקצוע,יש לי בתדודה שלומדת -כל היום סביב הלימודיםולא יכולה לעבוד..
יש לי מישהי שאנימכירה דרך העבודה והיא אכן אחות בביהח ומשכורתה כ27,400 ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: cherry c1 //