התייעצות לימודי אימון קשב

• הוסף לסימניות
מי מכירה איפה כדאי ללמוד ?
שמעתי על רימון ,סמינר וולף או לדרך אוניברסיטת בר אילן שזה לימודי קאוצינג עם תעודה בהתמחות לאימון קשב
מישהו יודע להמליץ? יעזור מאד..

• הוסף לסימניות
ממליצה על רימון!
ממש קל להתחיל לעבוד אחרי הלימודים שלהם,
הם נותנים לך את כל השיעורים בנויים ומלמדים את החומר בצורה ממש ברורה

• הוסף לסימניות
התבלבלתי לחלוטין, איפה עדיף ללמוד אימון קשב?
צמרת - ביה"ס הבינלאומי הראשון לאימון ADHD?
או:
רימון C.A.ADHD איגוד המאמנים החרדי להפרעת קשב - האיגוד היחיד המורשה בישראל לטיפול בהפרעת קשב?
או:
פוטנציאל קורס הכשרת מאמנות קשב?
מה ההבדל בין מקומות הלימודים הנ"ל? מה ההבדל בין התעודות? ומה ההבדל במחיר?
אשמח לכל מידע.........

• הוסף לסימניות
או:
רימון C.A.ADHD איגוד המאמנים החרדי להפרעת קשב - האיגוד היחיד המורשה בישראל לטיפול בהפרעת קשב?
או:
אשמח לכל מידע.........
אני לא רואה שיש למקצוע הזה ביקוש

• הוסף לסימניות
אני עובדת בתחום ועדיין אין לי אף תלמידה שפנתה לאימון קשב
בנוסף אני לא כ"כ מכירה את השיטה אבל יודעת שהיא דורשת התמדה מה שלא כ"כ מצוי אצל ילדי הקשב

• הוסף לסימניות
או:
או:
אשמח לכל מידע.........
תלוי מה חשוב לך ומה את. חפשת

• הוסף לסימניות
תלוי מה חשוב לך ומה את. חפשת
מה ההבדל בין שני מקומות הלימוד? אני אוהבת את התחום בכלליות, מעוניינת לעזור למתמודדים עם ADHD, ורוצה כמובן הכנסה יפה ומכובדת, אם כך איפה הכי כדאי ללמוד? הבנתי שברימון עלות הלימודים סביב ה - 10.000 ש"ח והם מקושרים ויכולים לעזור למצוא עבודה בקופ"ח, ובצמרת עלות הלימודים 19.000 ש"ח ומקושרים רק למכונים שעובדים עם קופ"ח ומצד שני מקושרים גם לעיריית בני ברק ולסמינרים. אז מה הכי משתלם?

• הוסף לסימניות
לגבי ביקוש
זה מקצוע שנותן פתרון לילדי קשב אבל מאידך דורש רצינות ועקביות שלא תמיד הילד מסוגל, לא הוא (ולפעמים ההורים...התפוח לא נפל רחוק מהעץ...)
לכן ספק אם הדבר יתפוס

• הוסף לסימניות
היי,
אני חייבת לומר לכם שמנסיוני האישי ממקום של אמא לילדי ADHD, ומאמנת לילדים, נוער ומבוגרים
לכל השואלים לגבי האימון - האימון עוזר באופן משמעותי לתפקודים הניהוליים, גוקנטיבים והתנהגותיים! מדהים לראות שינויים משמעותיים!
האימון הוכח מחקרית וכן הוא בעל השפעה טווח ארוך ומקנה כלים לכל החיים מה שהגוקפן אינו עושה כן והנוירופידבק- זה מועיל רק לתקופת השימוש בהם.

לפני שהלכתי ללמוד ברימון עשיתי סקר שוק, כבוגרת אני ממליצה בחום!!!! הקורס הינו רציני, מרתק ופותח אפיק פרנסה ותחושת שליחות אדירה!
מש-מחפש\ת ללמוד כדי להעשיר את ארגז הכלים או לאפיק פרנסה נוסף- זהו המקום!
לצערינו תופעת הקשב והריכוז הולכת ומחריפה, וזה מצווה ללמוד כדי להציל כמה שיותר נפשות שלא ירדו לרחוב. מדברת מתוך נסיון אישי.
לכל המתלבטים\ות מציעה שתבואו לפחות לנסיון לראות את המרצה ד"ר זיוה שגיא (רימון הוא המקום היחיד בציבור החרידי שהמרצה היא בעלת תואר שלישי!)
קחו בחשבון שלמסיימות יכולות
אז קדימה, רוצו......

אני יודעת שהקורס צריך להיפתח מיד אחרי חנוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה