דרוש מידע לימודי גרפולוגיה

• הוסף לסימניות
עולה בין 5 ל6 לא זוכרת מדויק,
כמה שנים תלוי שנה, לפעמים 10 ולפעמים 16 וכו'
גילאים מגיל 19-65

• הוסף לסימניות
היי מישהו מכיר לימודי גרפולוגיה מקצועי כמו מעינות בבית שמש? עם תעודה של אגודת הגרפולוגים?

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם על לימודי גרפולוגיה
יש פה מישהו שלמד ב"ארזים"?
ראיתי הרבה ממליצים
אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם על לימודי גרפולוגיה
יש פה מישהו שלמד ב"ארזים"?
ראיתי הרבה ממליצים
אשמח להמלצות.
בבית שמש יש דרך מפרש של מרכז השתלמויות סמינר מעלות
עכשיו מתחילה קבוצה עם המורה עופרה הר כסף - אחת הטובות
לפרטים - - 0533103370 (אני לא משווקת שלהם ולא כלום פשוט התחלתי שם וממש מרוצה ב"ה)

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מישהי שתלמד שתי נשים בלבד, כמה שיעורים ממוקדים?
אשמח מאד לשמוע.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על לימודי גרפולוגיה לגברים, תודה!

• הוסף לסימניות
היי גם אני מחפשת לימודי גרפולוגיה
לנשים בבית שמש
למדתי בסיס שנה שלמה ממש מינימלי חסר לי ידע מקיץ ומעמיק יותר
לא אכפת גם מישהי טובה אבל מוסמכת שתלמד אותי -פרטי במחיר סביר ולהכין אותי למבחן של האגודה הישראלית של גילה כץ
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה