כללי לימודי גרפיקה- מה עדיף?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת ללמוד את תוכנות אילוס' פוטושופ ואינד' וכן עיצוב.
למדתי בעבר את התוכנות, יש לי בהן ידע די נרחב וכן בעיצוב אבל במשך
השנים צברתי פערים, חורים או איך שתקראו לזה.
כעת אני רוצה ללמוד, להשתדרג ולהתמקצע.
ולשאלה שלי:
מה עדיף, לימודים פרטיים אצל מישהי וכך התכנים יקבעו בערך לפי הידע שלי, או לימודים במוסד כ"פרוג" שהם מאד מקצועיים, אך אני עלולה להשתעמם בחלק מן השיעורים?
אשמח לקרוא עצותיכם המחכימות, ואם יש למישהו המלצות (בבני ברק) אשמח לקבל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה לכם ולכן!

• הוסף לסימניות
אין כמו למידה בקבוצה (בלימודי עיצוב).
תוכנות - עדיף לך להשלים באוםן םרטי.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה למשיבים במייל.
תעזורנה לי דעות נוספות אם אפשר.

• הוסף לסימניות
אם את מכירה כבר את התוכנות, את פשוט יכולה "לחרוש" את הספרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;830281:
אם את מכירה כבר את התוכנות, את פשוט יכולה "לחרוש" את הספרים.
צריך לזה משמעת עצמית חזקה ועצבים מברזל!!
וחוצמזה משעמם טיכו כי אין לך תרגילים מגוונים ומענינים שפותחים לך ת'ראש איך לנצל בצורה יעילה את הכלים.

• הוסף לסימניות
היא לא אמורה לבצע תרגילים. זה בא רק למלא חורים.
אפשר גם לקרוא את הפרקים עד שנתקלים בדברים החדשים.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם אני עצות ודעות היכן ללמוד , ולהתמקצע יותר. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הלמידה בכיתה מאד תורמת להתמקצע הן מבחינת התוכנה (מקבלים לפעמים טיפים שלא רשומים בשום ספר, שיטות עבודה שונות) והן מבחינה עיצובית (מדברים על שיעורי הבית לומדים מטעויות מפתחים נושא ודיבור על העיצוב). מה שאין בלימוד אצל מורה פרטי.

• הוסף לסימניות
אני למדתי דרך הדיסקים של TOTAL TRANING זה לימודים בצורה מתודית מעולה בוידאו ועובר על התוכנה בצורה מדהימה. ויש דיסקים חדשים לכל גרסה של ADOBE.
אני אוטודידקט וחרשתי את הדיסקים נהניתי מכל רגע ואני אפי' בדברים מסוימים לימדתי אנשים אחרים שלמדו בכיתות מסודרות.
מי שמלמד הם מעצבים גדולים מארה"ב ברמה גבוהה מאוד. אבל זה באנגלית ללא תרגום.

• הוסף לסימניות
להתחיל מהתחלה בקבוצה - זה גם משעמם מאד. צריך לאתר איפה הפערים ןלהשלים אותם.
בסיעור מוחות למשל, יש קורסים של עיצוב ותוכנות מתקדם. כך אפשר ללמוד ביצועים מתקדמים בתוכנות, ותוך כדי זה מתעסקים עם התוכנה, ומשלימים את החסר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה