כללי לימודי גרפיקה

• הוסף לסימניות
התבקשתי לברר על מקום ללימודי גרפיקה עבור נערה.
מקום כמו פרוג (המחשבה הראשונה שעלתה לי) שאין סינון בין המתקבלות מבחינת רמת חרדיות וכו' לא מתאים לה.
גם ללמוד בה' ו' לא רלוונטי. (אלא אם מקבלים גם בנות שלומדות רק את הגרפיקה בלי כל המסגרת)
בתודה

• הוסף לסימניות
יש לך את מכון לומדה, שיש שם קורס גרפיקה לנשים:
http://www.lomda.org/

בנוסף יש לך את אימג':
http://www.image-school.co.il/

שני המקומות בירושלים, והקורס כמובן לנשים בלבד. אם אני מדייק, במכון לומדה הסינון ב"רמת החרדיות" כמו שקראת לזה - יותר גבוה מאימג'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
"סיעור מוחות" אני בדקתי את לומדה, אימייג' וסיעור מוחות,
ומכל הבחינות אין כמו סיעור מוחות. מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
אם בפרוג בעיניך אין סינון אז באימג' ודאי שלא
בלומדה יש סינון רציני ומהבחינה הזו זה המקום המתאים

• הוסף לסימניות
לדעתי. בשום מקום אין סינון.
הכל עבודה בעיניים...

• הוסף לסימניות
סינון זה עניין מאוד ספציפי, יש נפה לקמח ויש נפה לסולת, השאלה מה הדרישות שלה.
הייתי בלומדה ובסיעור מוחות ובשניהם היו את כל הסגנונות.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בסיעור מוחות
והבנות שם אחת אחת.....
אפשר לשלוח בשקט לשם....
חוצמיזה שהרמה הלימודית מאד גבוהה - ושווה כל שקל...!!!

• הוסף לסימניות
כל מרכז לימודים חרדי מקבל את כל מי שעונה להגדרה חרדית, בטווח הרחב שלה.
אף אחד מהם לא מפעיל מערכת קבלה כמו סמינרים, מסיבות מובנות.

אין מצב שלא יקבלו את ההיא כי היא מודרנית ואת ההיא כי אחוז תושבות שכונת X אצלנו כבר התמלא....

• הוסף לסימניות
בשום מקום אין סינון,
מי שבאה ללמוד שם ולא הולכת למכללות דתיות/חילוניות זה מרצונה האישי, ולכן רמת החרדיות היא סבירה ביותר.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד שהנערה תלך ותבדוק בעצמה את שלושת המקומות ולא תסתמך על סתם שמועות והמלצות.
אני קבעתי פגישות בכל מקום, ראיתי עבודות של תלמידות, ובררתי טוב טוב לפני שהחלטתי.
אין לי ספק שבסיעור מוחות מגיעים לרמה הגבוהה ביותר, וגם מבחינה תורנית אכפת מאוד להנהלה (כמובן שזה לא מושלם, יש הרבה חורים שצריך לסתום, ושאני בסופו של דבר לא ישלח לשם את הבת שלי... אבל זה הכי טוב מהאופציות הקיימות) וסתם ד"א אימייג' וס"מ הם פחות או יותר מתחרים באותה סקאלה, אבל לומדה זה משהו אחר לגמרי. למי שרוצה להיות עוד "גרפיקאית" מהשוק- ז"א מעצבת לעניין לא תצאי משם. הדגש הוא על התוכנות, ולא על העיצוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1122150:
בלומדה יש סינון רציני ומהבחינה הזו זה המקום המתאים
בלומדה יש סינון??? הצחקתם אותי...

• הוסף לסימניות
כנראה זה תלוי בקבוצה...
כי לכאורה יש את כל הסגנונות...

• הוסף לסימניות
'סינון/אי סינון' זה מילים שאחד יכול לומר שיש אחלה סינון, והשני יכול לומר שהסינון הזה הצחיק אותו...
כל אחד עם תפיסת העולם שלו מהכיוון שלו ומהחינוך שהוא קיבל, מדעותיו השקפותיו ותפיסותיו בנושא...

שאף אחד לא יגיד לי שאם באה בחורה מודרנית [שיהיו כאלו שיגידו שחלילה אסור להתחבר אליה וכו'] תבוא לבית ספר לגרפיקה, יגידו לה אנחנו לא רוצים אותך כאן כי את נראית כך ולבושה כך או אחרת.

חברים תהיו ראליים.

• הוסף לסימניות
למה לא סמינר מקצועי עם מגמת גרפיקה בלבד?
אם כל כך חשוב לבת ו/או להורים שלה הסינון והחברה של הבנות, מדוע שלא יהיה חשוב להם גם שהיא תקבל שיעורי חינוך ובית יהודי עם הווי חברתי פורה?
מעניין אותי מה השיקולים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1123498:
למה לא סמינר מקצועי עם מגמת גרפיקה בלבד?
אם כל כך חשוב לבת ו/או להורים שלה הסינון והחברה של הבנות, מדוע שלא יהיה חשוב להם גם שהיא תקבל שיעורי חינוך ובית יהודי עם הווי חברתי פורה?
מעניין אותי מה השיקולים...
...

• הוסף לסימניות
בסיעור מוחות יש סינון. (מידיעה)
כמובן שפה ושם יש איזה אחת או שתיים שנמצאות על הגבול החרדי.
אבל בגדול יש שם המון בנות סמינרים ונשים חרדיות טובות, כמובן שזה לא סינון ברמת סמינרים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל אחת כותבת מניסיונה - מה היה בתקופה שהיא למדה.
אבל מסתבר שיש שינוי, אולי אפילו משמעותי, בין קבוצה לקבוצה, אפילו שמדובר באותו מקום לימודים. (ההתרשמות האישית שלי לא תואמת חלק מהתגובות הנ"ל.)
אולי אפשר לבדוק את הקבוצה הספציפית שעומדת להפתח :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1124448:
לימודים פרטיים בלבד!!!
לימודים פרטיים יכולים להוסיף המון אבל יש בהם חיסרון אחד והוא שיש פחות סיכוי לחשיפה ללקוחות, זה שלומדים בכיתה עם כמה קולוגות בכיתה במקום מסודר גורםשיקירו אותך יותר וכשזה שיושב לידך במסלול הלימודים יהיה עמוס בעבודה הוא ידע כבר את מי לבחור לו.

• הוסף לסימניות
אולי בהשתלמויות בסמינרים שעובדים בשת"פ עם המכונים שהוזכרו כאן. שם מסתבר הסינון טוב יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה