כללי לימודי גרפיקה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להתחיל ללמוד גרפיקה.
אשמח אם תכוונו אותי לאן עליי לפנות, ועל איזה תוכנה אתם ממליצים בתור התחלה..
אשמח לכל חו"ד בנושא.

• הוסף לסימניות
הי
אם את רוצה באמת להכנס לתחום
הייתי ממליצה לך ללכת לבית ספר מקצועי שמלמדים שם את כל התוכנות הנדרשות וכמובן!
עיצוב ברמה גבוהה שזה דבר מאד מאד חשוב!

אין כזה דבר תוכנה בתור ההתחלה בתור גרפיקאית את צריכה את כל התוכנות הגרפיות

בתור תלמידת סיעור מוחות אני מאד ממליצה על המקום(על 2 השנים)
ואני מאמינה שתלמידות פרוג ימליצו בחום על הפרוג
(על פניו זה נראה מקום מעולה!)

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
אכן אין לי מושג על סיעור מוחות (אם אני לא טועה הוא לנשים בלבד), אך בפרוג נמצאים מעצבים גרפיים, מעמדים וגרפיקאים מהשורה הראשונה.

מלבד הידע הספציפי בתוכנות עצמן, מקבלים העשרות במגוון נושאים, כמו הכנת גלופות וכדו', יש גם ליווי מיוחד, מתרגלים, הרצאות פתוחות המעשירות את הידע, מלבד הגרפיקה עצמה נוגעים בנושאים נוספים פרסום, מיתוג, קופירייטינג וכו'.

בפרט מי שמשתמש בפורום של פרוג, כל כיתה מקבלת פורום לכיתה הספציפית, שעוזרת בכל מהלך הלמידה, בתרגולים מהבית זה מאד חשוב שיש קבוצה שאוחזת איתך באותו המקום והמצב ועובדת איתך יחד.

יש גם מהמרצים שמשתתפים בפורום באופן פעיל, דבר שמועיל מאד, גם המרצים שלא משתתפים באופן פעיל בפורום לכולם יש מודעות מאד גדולה לעזרה פרטנית לכל אורך הדרך ביחס אישי לכל אחד ואחד.

ולא, אני לא קשור למכללת פרוג, למדתי שם, אך כנראה שיצאתי מאוווד מרוצה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על סיעור מוחות ובהחלט התרשמתי מאד גם מפרוג.
תלוי מה את מחפשת, יש הבדל בין המקומות- פחות ברמה, יותר ב"רוח" המקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2026837:
מצטרפת להמלצה על סיעור מוחות ובהחלט התרשמתי מאד גם מפרוג.
תלוי מה את מחפשת, יש הבדל בין המקומות- פחות ברמה, יותר ב"רוח" המקום.
מה ז"א הבדל ב"רוח המקום"? שתיהם זה מקומות חרדיים, לא?
מישו יודע כמה עולה לימודים בפרוג וכמה בסיעור מוחות?

• הוסף לסימניות
שניהם מקומות חרדיים אבל לכל אחד מהם יש ייחודיות באופן אחר. מציעה לך לעשות חיפוש ולהתקשר לכל מקום כדי לשמוע בדיוק כמה ומה מציעים לך.

• הוסף לסימניות
בוגרת סיעור מוחות לפני כשבע שנים, בשעתו הייתי מרוצה מאוד.

אבל,
נראה לי טיפה חסר טעם לדון ב'פרוג' באופן פומבי על ההבדלים בין פרוג לסיעור מוחות...
גם פרוג אמור לתת מענה מצוין,
ממליצה לך לברר ספציפית בשני המקומות ובאופן אישי - או באישי, אצל בוגרת שני בתי הספר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כשאת שואלת על תוכנות - אסור לך לשכוח שזה רק מכשיר ואמצעי כדי להגיע לתוצאה.
מעצב מוכשר יוכל להפיק תוצאות מקסימות גם בוורד (אל תקפצו עלי... בכונה הקצנתי!) ולעומת זאת, מישהו שלא יודע עיצוב, יתעסק עם תוכנות אדובי או קורל כמו פיל בחנות חרסינה.

זה בדיוק כמו שתשאלי "באיזה סוג עפרון כדאי לי להשתמש בלימודי ציור?"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה