- הוסף לסימניות
אני מעוניינת.בימים הקרובים נסגרת קבוצה בבני ברק נותרו עוד שני מתקומות בודדים
עם משהי מעוניינת.. אשמח לתת פרטים נוספים
אשמח לשמוע פרטים.
אני מעוניינת.בימים הקרובים נסגרת קבוצה בבני ברק נותרו עוד שני מתקומות בודדים
עם משהי מעוניינת.. אשמח לתת פרטים נוספים
הסבר השאלה?מה כולל לימודי חובש?
אפשר ליצור איתך קשר עכשיו ?הסבר השאלה?
אז כדאי לך לברר שוב, כי הם ממש לא לוקחים אחריות בעניין, ובכלל לא לגמרי ערנים לבעיה.(חילונים אח''כ, הם לא באמת מבינים מה הבעיה)לא אמרו משהו כזה
זה קבוצה חרדית נראה לי שהם לקחו את זה בחשבון
אין בעיה אתן לך מספר של המארגנת
תגידי לה ששרה ג'רבי שלחה אותך
ותסבירי לה את הבעיה
0548543602
שלא תביני לא נכון...קוראים לה אפרת
תגידי אחר כך מה יצא.שלא תביני לא נכון...
אני כ''כ עמוק בתוך זה, שחבל לי שסתם תשלמו כסף ובסוף או שתצאו בלי תעודה או שתכשלו באיסורים לא פשוטים.
מבינה?
בלנ''ד אם אמצא זמן מחר אדבר איתה בשמחה.
בשמחהאפשר ליצור איתך קשר עכשיו ?
אין בעיה אתן לך מספר של המארגנת
תגידי לה ששרה ג'רבי שלחה אותך
ותסבירי לה את הבעיה
0548543602
במחשבה שניה, נראה לי שעדיף שהיא תיצור איתי קשר,תגידי אחר כך מה יצא.
התכוונת אליי?ותירצי להשתתף בקורס?
אני כבר הוכשרתי כמה פעמים..(-:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים